Her ne kadar herkes bu antivirüsü kral olarak gösterse de ben bu fikre katılmıyorum.Bazı virüsleri bulmuyor ve bilgisayarı ağırlaştırıp,yavaş yavaş dibe doğru çekiyor.Ama paylaşım için teşekkür ederim.(söylediklerim sadece pc için geçerlidir , telefonda güzel bir uygulama)
8senelik pc kullanıcısıyım birçok virüs programında sıkıntı yaşadım virüs konusunda ama tek bu programda yasamadim tek sıkıntısı kasma yapmasıydı tabi pc sistemi iyi olunca o sıkıntıda ortadan kalkiyor. paylaşım için teşekkürler pc kadar mobildede inşallah kalitelidir.
Bilgisayara indirdim telefona bluetootla aktardım açtığımda "paketi ayrıştırmada bir sorun var." diyor. Problem nedir acaba?
pc yi çok hantallaştırdığı doğru ama reklam engelleme özelliği sayesınde pc de vazgeçemiyorum harici reklam engelleme programları tam ram canavarları cep içinde ilk defa deneyeceğim teşekkürler..

Arkadaslar ben yillardir bilgisayarimda ve 1 yila yakindir da nokia 701 cep telefonumda Kaspersky kullaniyorum, hic bir kasilma yasamadim. Tavsiye edecegim en iyi antivirustur.
Bu antivirus orjinal deneme surumu mu yoksa kirik surum mu?
Paylasim icin tesekkurler.
Galaxy s3`de de kurdum. Lisansli. En ufak sorun yok. Tam surumse lisans bitince denerim artik![]()
Bilgi için teşekkürler
denememi yoksa süresiz mi ben pek anlamadim da kusura bakmayin ...
Privet nicki arkadaşımız Lisanslı diye mesaj yazmış.