MasteLaa
Üye
Dediğim gibi iOS Android'den üstün ama alt segment Android'den verim alamazsın kardeşimKrdes her turlu iosta kal bn android kullaniyorum arkadaslarimin cogu ios kullaniyo ve ios her turlu androidden hizli

Dediğim gibi iOS Android'den üstün ama alt segment Android'den verim alamazsın kardeşimKrdes her turlu iosta kal bn android kullaniyorum arkadaslarimin cogu ios kullaniyo ve ios her turlu androidden hizli

aynen 4s bekle ben geliyorum
@eness197 iOS'da kal![]()
diyceklerim oluyo diyemiyorum daNawi mesaji acmayi dunusunyomusun artikdiyceklerim oluyo diyemiyorum da
başka bir yöntem bulamadım

çok fazla gereksiz mesaj atan oluyorbaşka bir yöntem bulamadım
ziyaretçi mesajı bölümüne yazabilirsin![]()

Vay broma vak sen adam asmis artik![]()

@eness197 sana rahat batıyor androide geç ozamn görürsün sen![]()
Aslinda androide gecmek isteme nedenim androidin cekiciliginden degil. iosu her alaninda tercih ederim. Ama s3 filan hosuma gitmeye basladi.ekran parlaklığını gördünmü s3 ün plus değil ve düşük ama eğerki plus şeklinde gelseydiSoyle deyip durmayin ya hic hoslanmiyorum daAslinda androide gecmek isteme nedenim androidin cekiciliginden degil. iosu her alaninda tercih ederim. Ama s3 filan hosuma gitmeye basladi.
Sen kardomun iOS kurdum şarkısını dinlememişsinDinlesen böyle demezdin
![]()

Kardondan kasit iphonedo mu? Oysa evet tum videolarini izledim tum muziklerini dinledim![]()
Sen kardomun iOS kurdum şarkısını dinlememişsinDinlesen böyle demezdin
![]()

İstersen Symbiana gecte sende bir şok etkisi yaratsın Geri İOS a dönersin direk![]()

Biliyorum yahu
kardo o şarkı iPhonedo'nun ama ben paylştım sadece![]()

İftar vakti kardom gelince ben mesaj atarım sanakardom hax atak mı
Hadi 
İftar vakti kardom gelince ben mesaj atarım sanaHadi
![]()

İftar vakti kardom gelince ben mesaj atarım sanaHadi
![]()