iOSten Androide geciyim mi sizce?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Epple

Epple

Üye
    Konu Sahibi
iOSten Androide geciyim mi sizce?
Hic aklimin ucundan gecmezdi androide gecmek ama degisiklik olsun istedim artik sıktı iOS. Sizce geciyim mi yani gecme nedenime deger mi? iOS sıktı derken androidi destekliyorum degil. Hala ios tercihim ama bi degisiklik olsun mu diye şey ettiydim?

larten123

larten123

Üye
Bence sana rahatlık batmış:oke:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
İstersen Symbiana gecte sende bir şok etkisi yaratsın Geri İOS a dönersin direk :naughty:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa, ~N.A.W.Y~, CasuS_87 ve 1 kişi daha
Türe

Türe

Üye
Karşim bak hiç gerek yok ;) ben androiddeyim yakın zamanda 4s alacam sana ihtiyacım olur gitme :naughty:

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Epple

Epple

Üye
    Konu Sahibi
İstersen Symbiana gecte sende bir şok etkisi yaratsın Geri İOS a dönersin direk :naughty:

Kisa bi sure de olsa simbiyan kullanmisligim var. :D yani o "bu oyun neden bizde yok bize niye oyun cikmiyo" psikolojisini cok iyi biliyoim munlayf kardes :D

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Ana ekran olayı yok iosta. Ondan belki geçilebilir.

frksz

frksz

Üye
Krdes her turlu iosta kal bn android kullaniyorum arkadaslarimin cogu ios kullaniyo ve ios her turlu androidden hizli

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
4S ten New iPhone'a geç pişman olma :)
arkadaşın dediği gibi eğer bu sıcak yaz günlerinde serinlemek için şoka uğramak istersen de Belle'ye geç :ehe

oleytoo

oleytoo

Üye
Gerçekten geçmek istiyosan düzgün bi telefon al galaxy s2, s3 gibi bu telefonlar sana androidi öyle sevdirirki

random1

random1

Üye
4S ten New iPhone'a geç pişman olma :)
arkadaşın dediği gibi eğer bu sıcak yaz günlerinde serinlemek için şoka uğramak istersen de Belle'ye geç :ehe

Ben belle deyim şoka filan uğramadım? Dört bir tarafı kısıtlı bir cihazdan özgürlüğe geçmek istiyor adam bence haklı.

franzliszt

franzliszt

Üye
İosdan baska sisteme gecis bence mantiksiz cunku her aradiginiz sey iosda fazlasiyla en stabil sekilde sunuluyor bazen bende diyorum eger iosdan gecsem ne kullanirim diye android geliyor direk ama aradigin hersey yok bazen iosda jailbreak ile 70 dolarlik uygulamalari bedava kullanma sansimiz oluyor e bunlar varken androidin bir ios kullanicisina verebilecegi ekstra bir olay yok zaten ios sosyal olarakda asmis kendini facebook twirter banjo instagram birbiriyle senkron calisiyor bazen nokiaci arkadaslar diyor sosyal cihaz ariyorsan en iyisi lumia falan , bence degil bir ios alsinlar eline ben onlara programlari yukletim bu birlikte calisma olayini bir gorsunler, yani iosdan androide gecilmez bence.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
15097

15097

Üye
Saçmalama tabiki iOS'te kal.Zaten App Store'dan sonra Google Play Store sana yetersiz gelecektir.Ama illa bakmak istiyorsan Android'in tadına o zaman geçebilirsin ;)

MuhammedAliAKB

Üye
kardeşim ios a kal

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
bu attan inip eşeğe binmek gibi birşey.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Hayır hayır kardeşim memnunsan hiç düşünme geçmeyi :D iPhone 5 çıksın onu al ekran da büyük :ok2:

moniacful

Üye
Krdes her turlu iosta kal bn android kullaniyorum arkadaslarimin cogu ios kullaniyo ve ios her turlu androidden hizli
945 i telefon statüsünde değerlendiriyomuyduk

- - - Eklendi - - -

geçersende jb nin altına geçme uygulama sıkıntısı yaşamazsın app store da olanlar zaten play store da var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt