Atacan-
Üye
ışık sensörü beni deli ediyokapatıyorum sensörü
Neden ki _?
Işık sensörlü daha kullanışlı bence bu program.
ışık sensörü beni deli ediyokapatıyorum sensörü
medya bara dokunurken her seferinde program kapanıyo
Neden ki _?
Işık sensörlü daha kullanışlı bence bu program.

Parmağın biraz kalın demekkimedya bara dokunurken her seferinde program kapanıyo![]()
Işık sensörünün önüne dokunursan yada yaklaşık tutarsan parmağını kapanır tabi.O programdan değil Parmağınla alakalı 
Çok güzel açıklık getirmişsin Furkan zırt pırt bu sorularla karşı karşıya kalınıyor Yalnız.2 tane madenin çözümü var.
- Yazı yazarken TopBar göründüğü için üstteki dokunmatik tuşlara basmak oldukça zor.
- Menüdeyken TopBar'ın arkasında menü ve klasör isimleri yazıyor.
1.si v3 Topbarda bu sorun yok klavye açıldığında program kendini aktif etmiyor.
2.si bunu Kendi temanızı editlerseniz çözersiniz.
Yalnız kullanıcı illa kendi Temamı kullanacağım derse Bu yazılımdan Faydalanamazlar.
hemen parmağımı incelttirmeye gidiyorumParmağın biraz kalın demekkiIşık sensörünün önüne dokunursan yada yaklaşık tutarsan parmağını kapanır tabi.O programdan değil Parmağınla alakalı

süleyman türkçesini paylaşmıştı
v3 topbar linkini özelden verebilir misin? Tema editten renk değiştiririm ancak bu seferde menüdeki simgeler görünmez. Tam olarak ne yapacağım tema editten?

v3 topbar linkini özelden verebilir misin? Tema editten renk değiştiririm ancak bu seferde menüdeki simgeler görünmez. Tam olarak ne yapacağım tema editten?

Belle TopBar daha fazla Türkçeleştirilemiyor. Ben daha fazlasını yapamadım, Belle TopBar'ın tüm dosyalarına HEX editörüyle tek tek baktım. Ben gerekli yerleri Türkçeleştirmiştim zaten.
Belle TopBar sisteme gömülü gelmeyeceği için, kendiniz isterseniz beğendiğiniz başka bir Belle TopBar kullanabilirsiniz. Özel sürümde hafiften beyaz iz var iki tane. Onları silemiyorum, dert edilecek şeylerde değil.
Özel versiyonda T9 hafıza kartında haznesi geniş olan T9'u değil, telefonun hafızasındaki T9'u okuyacak. Bunu düzeltemiyoruz.
Özel versiyonda bir çok hata mevcut ve düzeltilemiyorlar:
- Yazı yazarken TopBar göründüğü için üstteki dokunmatik tuşlara basmak oldukça zor.
- Menüdeyken TopBar'ın arkasında menü ve klasör isimleri yazıyor.
- Extra button modu, yatay ekrana geçtiğinizde otomatik kapanıyor.
- Extra button modunda soldan ikinci simge görevini yapmıyor.
Bize kalsa bu özel versiyonu hiç çıkartmayacaktık, ancak "niye kullanılmadı" sözleri işitmek istemediğimizden, bunu kullanıcıların bizzat tecrübe etmesi için özel versiyonu çıkarıyoruz. Yani, siz neden BelleTopbar, Extra button gibi modları kullanmak istemediğimizi çok daha iyi anlayacaksınız, bunu bizzat yaşayacaksınız.
Benim verdiğim android tema edit var ?
Açılış ve kapanıştaki sesler bilim kurgu filmlerindeki seslere benzemiş
Sistem tck v1de ve v2de kasıyor bunum sebebi performans modlarımı? Orjinal portlarda(c6) sistemde hiç kasma yok ama 28-30mb ram varperformans modları olan cfw lerde ise 45-55mb arası ram oluyor. Performans modları ramı sistemden kısarakmı alıyor?
Svgb dosyalarını nasıl açıcamki ?
Rambo çözümü var hepsinin v3te hide yapınca sadece üst sağ köşede saat var onuda istemiyorsanız skinsettings açın clock no yapın![]()
Rambo_ FT Hala cevap vermedin?...
Kasma sorununu anlamadım. Orjinalde daha çok kasması lazım![]()
Furkan abi ram sonucu=55-57Mb arası gösterdi.
Bir de ben RAM testi yapacağım konuya onu eklerim
Hatta video bile eklerim 
rambo benim sorumada cevap vermedin![]()