U600 ile ilgili...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jinjin

jinjin

Üye
    Konu Sahibi
U600 ile ilgili...
Arkadaşlar telefonu yeni aldım. Bir kaç yerden duydum ve okudum. Telefona dışardan herhangi bir uygulama yüklendiğinde veya yama indirildiğinde, telefonun ayarlarının bozulabileceği ve garanti kapsamından çıkacağı doğru mudur?
Ayrıca video kayıt ayarlarında 170küsürlü bir çözünürlüğe izin veriyor ve 320li çözünürlük ayarı görünmesine rağmen aktif değil. Bunu nasıl aktif hale getirebileceğimi sorduğumda bir eklenti indirmem gerektiğini söylediler. Fakat bunu resmi sitesinden dahi indirsem yine ayarlarını bozabileceğim ve kayıt sırasında tıkanmalar olabileceğini söylediler. Ne diyorsunuz???

Ozan

Ozan

Admin
1- hayır uygulama yüklemek garantiyi bozmaz çok saçma
2- kameryı başlatın sağ üstteki dokunmatik tusa basın karşınıza gelen seçeneklerden video kamera seçin böylece video kamera moduna girmiş olursunuz oradan bu sefer sol üst dokunmatik tusa basarsanız altta ufak ayarlamalar çıkar mod olarak 352*288 seçin seçebilmeniz gerek başka ne bir programa gerek var ne de başka bir ayara.

jinjin

jinjin

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle de yapıyorum. Hatta telefonu bir mağzada görmüştüm almadan önce de kurcalamıştım. Ordaki görevliye de sormuştum. Fakat ayrı ayrı iki sıfır telefonda da seçemiyorum. Ordaki görevli bir yama indirmem ( artık eklenti mi neyse ) gerektiğini söyledi. Fakat ben bulamadım böle bişey. Ve hala seçemiyorum. Siz de oluyo mu? Siz seçebiliyo musunuz?

davhan

davhan

Üye
ilk mesajimla birseyler paylasiyor olabilmek guzel birsey +
+
arkadasim sorununun ne eklenti ile nede telefonunla alakasi yok telefonunla alakasi su sekilde video kamera moduna gectiginizde telefonunuz otomatik olarak ilk basta multimedia goruntusu modunda oluyor vede bu belli formatda ve belilri sure uzunlugunda goruntu kaydi yapmanizi sagliyor eger bunu tamekran goruntusu seklinde ayarardan degistiriseniz 300 kusurlu iki secenegidi secebilme imkaniniz oluyor saygilarmla

jinjin

jinjin

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağol bilader... Vallahi dediğin gibi ilk mesajınla yardımcı oldun... :)

davhan

davhan

Üye
yardimci olabildigime sevindim onemli olan bilgileri paylasmak :)

samsungU-600

Üye
arkadaslar cvplarınız için cok tesekkurler ve bende birsey sormak istiyorum bu U600 piyasada yeni o yuzden fazla birsey yok ama benzerleriyle yapılabilenler bunlada yapılması gerekmezmi

sorum : U600 u bilgisayarda camera olarak kullanabiliyormuyuz gecende ben usb ile bagladım medya oynatıcı secenegini sectim ve pcye baglandı sonra sesli görusme ye bastım msn için söylüyorum (mikrofonda takılıydı ) sesim karsıya cok net gidiyormus ve tel. cıkardıgımda ses bozuldu .. bu olabiliyorken cam olabilirmi ki..??

jinjin

jinjin

Üye
    Konu Sahibi
Hadeeee ne diyosun kardeşş...
Valla süper olur da telefonun sesi bozulmadı dimi :)

osC++CoDeR

Üye
arkadaslar cvplarınız için cok tesekkurler ve bende birsey sormak istiyorum bu U600 piyasada yeni o yuzden fazla birsey yok ama benzerleriyle yapılabilenler bunlada yapılması gerekmezmi

sorum : U600 u bilgisayarda camera olarak kullanabiliyormuyuz gecende ben usb ile bagladım medya oynatıcı secenegini sectim ve pcye baglandı sonra sesli görusme ye bastım msn için söylüyorum (mikrofonda takılıydı ) sesim karsıya cok net gidiyormus ve tel. cıkardıgımda ses bozuldu .. bu olabiliyorken cam olabilirmi ki..??

Bende bunu merak ediyorum..webcam olarak kullanılabilir mi acaba..?

jinjin

jinjin

Üye
    Konu Sahibi
Peki şu kartvizit olayını bilen var mı. Kamera ayarlarında "kartvizit tanıma" diye bir seçenek var. Ama nasıl çalışır bilemedim. Çok denedim fakat fıss..

osC++CoDeR

Üye
Peki şu kartvizit olayını bilen var mı. Kamera ayarlarında "kartvizit tanıma" diye bir seçenek var. Ama nasıl çalışır bilemedim. Çok denedim fakat fıss..

çok basit..kerhangi bir kartı gösteriyorsun tıklıyosun isim no filan tlf defterine kaydediyor. uğraşmıyorsun yani.. ;)

burakgenc

burakgenc

Üye
kart vizit olayına bide ben bakayım ya :)

abi telefon colk janjan ya

carisma :yuru:yuru:ehe:ehe

osC++CoDeR

Üye
ben aslında sadece camerası için aldım.. ee başka kameralı tlf yokmu var tabi ama U600 kadar ince ve hafif değil. en azından ben alırken bu fiyata daha iyi bir seçenek yoktu. fazla araştırmadım zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt