hem sen niye hiç veda etmeden çıktın haxball dan :angry: sen gidiyorum değince bastım çarpıya
Amaru Shady Üye jackalmami' Alıntı: hem sen niye hiç veda etmeden çıktın haxball dan Genişletmek için tıkla ... sen gidiyorum değince bastım çarpıya
jackalmami' Alıntı: hem sen niye hiç veda etmeden çıktın haxball dan Genişletmek için tıkla ... sen gidiyorum değince bastım çarpıya
Amaru Shady Üye StunnerDead' Alıntı: doğru ''adam'' bulamıyınca Genişletmek için tıkla ... ne demek istiyorsun - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: sen nerden çıktın be Genişletmek için tıkla ... kime diyorsun
StunnerDead' Alıntı: doğru ''adam'' bulamıyınca Genişletmek için tıkla ... ne demek istiyorsun - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: sen nerden çıktın be Genişletmek için tıkla ... kime diyorsun
StunnerDead Üye jackalmami' Alıntı: sen nerden çıktın be Genişletmek için tıkla ... zikir e ara verip bi bakıyorum buralara
jackalmami' Alıntı: sen nerden çıktın be Genişletmek için tıkla ... zikir e ara verip bi bakıyorum buralara
frksz Üye Pondusss' Alıntı: sen gidiyorum değince bastım çarpıya Genişletmek için tıkla ... Furkan abi trip mi attin
Pondusss' Alıntı: sen gidiyorum değince bastım çarpıya Genişletmek için tıkla ... Furkan abi trip mi attin
StunnerDead Üye Pondusss' Alıntı: ne demek istiyorsun - - - Eklendi - - - kime diyorsun Genişletmek için tıkla ... ne anlamak istersen
Pondusss' Alıntı: ne demek istiyorsun - - - Eklendi - - - kime diyorsun Genişletmek için tıkla ... ne anlamak istersen
Amaru Shady Üye frksz' Alıntı: Furkan abi trip mi attin Genişletmek için tıkla ... yok öyle bi şey Ben gidiyorum falan dedi, çıktı zannettim bye demeden direk kapattım
frksz' Alıntı: Furkan abi trip mi attin Genişletmek için tıkla ... yok öyle bi şey Ben gidiyorum falan dedi, çıktı zannettim bye demeden direk kapattım
StunnerDead Üye jackalmami' Alıntı: zikir derken Genişletmek için tıkla ... sen dünyadan bi haberdersin be murid . ben kaçar
jackalmami' Alıntı: zikir derken Genişletmek için tıkla ... sen dünyadan bi haberdersin be murid . ben kaçar
frksz Üye Pondusss' Alıntı: yok öyle bi şey Ben gidiyorum falan dedi, çıktı zannettim bye demeden direk kapattım Genişletmek için tıkla ... Anladim
Pondusss' Alıntı: yok öyle bi şey Ben gidiyorum falan dedi, çıktı zannettim bye demeden direk kapattım Genişletmek için tıkla ... Anladim