Pes mi Fifamı

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Furkan adam bir konuda haklı ronaldo pes'te çok daha iyi ( tip olarak )

- - - Eklendi - - -

Bu fifa 12

Bu da pes 12

Messi de çok çirkin FIFA'da. 13'de düzeltirler umarım

Türe

Türe

Üye
Evet ya :ehe Az kopya ceksinler bari :islik:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Pes

frksz

frksz

Üye
Pro evolation soccer doğrumu yazdim :D

Türe

Türe

Üye
Pro evoulotion soccer

ANIL

ANIL

Admin
Fifa 11 itibarı ile oynamaya devam ediyorum...
Pes oynayanlar sadece eğlence amaçlı oynuyorlar...
Grafikler kötü atmosfer yok oynanabilirlikte iyi değil bana göre...

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Pes olmuş 13 hala fifayla karşılaştırıyolar

curtaincall

curtaincall

Üye
Fifa daha orjinal , daha geniş lisansları var. takımların isimler vs daha detaylı incelenip oyuna naklediliyor
Daha fazla lig var
efektleri tartışılmaz daha iyi

refleksler daha profesyonel çizilmiş , oyuna hakim olma daha gerçekçi
fifa uzun süredir var, efsane

eagames i biliyoruz zaten , oyunlarıyla başarılı firma , gerçi konamiyi de biliyoruz ama yapmayalım arkadaşlar fifa daha iyi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

• Beğen
Tepkiler: HacKLess ve HakaN-06

cukuleaks

Üye
Ve pes in farkı burdan belli oldu. Detaylı çizim. Arkadaşlar herşeyi geçtim şunu kabul edin fifada adamların golden veya gol atamadıktan sonra verdiği o hüzün veya sevinç tepkileri irenç ötesi. Resmen robot gibi hareketleri var ve gözler mimikler disko yapıorlar birinin biriyle alakası yok...

- - - Eklendi - - -

Ayrıca peste adamların damarları ve terlemesi var. Fifada böyle bişey göremedim sanki adamlar topraktan yapılmışlar gibi .

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ve pes in farkı burdan belli oldu. Detaylı çizim. Arkadaşlar herşeyi geçtim şunu kabul edin fifada adamların golden veya gol atamadıktan sonra verdiği o hüzün veya sevinç tepkileri irenç ötesi. Resmen robot gibi hareketleri var ve gözler mimikler disko yapıorlar birinin biriyle alakası yok...

- - - Eklendi - - -

Ayrıca peste adamların damarları ve terlemesi var. Fifada böyle bişey göremedim sanki adamlar topraktan yapılmışlar gibi .

senin ekranında sorun olabilir, bende terliyorlar.

Golden sonra sevinç:hmmm... Ben her seferinde farklı tuşlarla farklı sevinçler görebiliyorum. Yani istediğim gibi sevinebiliyorum. PES'te böyle bir durum yok

ANIL

ANIL

Admin
Golden sonra sevinç:hmmm... Ben her seferinde farklı tuşlarla farklı sevinçler görebiliyorum. Yani istediğim gibi sevinebiliyorum. PES'te böyle bir durum yok

aynen bu özelliği aradım peste :D zevkli oluyor fifa her sene üstüne bir şeyler koyuyor...

cukuleaks

Üye
Sevincin bile kontrolü var ya hey Allahım :D