Abi sen grafikleri sallada şu control olayı ilk dokunuş birde player id süper mükemmel olmuş . Pes , 2012 serisinden itibaren ne istersem yapıyor vallahi. (Sanki dediğimi yaptırıyormuşum gibi söyledimde hani şu kesinlikle olması lazım dediklerimi koyuyor yani) Heleki pes 2013 te top kontrolleri felan mükemmel olmuş....tabiki pes bide 13 ün demosunu oynadım grafikleri manyaktı
demoya bak harika

merak etme top kalecinin içinden geçmiyoFIFA diyorum, bu gidişle diyeceğim de. PES 13'ü yarın indirip deniycem. Çok umudum yok ama ne yaparsın işte..
- - - Eklendi - - -
bu arada konu yanlış yerde, burada olmalı:
PC Oyunları
merak etme top kalecinin içinden geçmiyo
hah işte bu konu çok önemli. Ne ronaldo nede messi tereyağda kayar gibi topu yarı sahada alıp kalnein dibine gidemiyor. Zaten öyle olması lazım. Defansa güç değil mantık yani sanal zeka koymuşlar.Ve bu sanal zeka her oyuncuya göre değişiyor. Mesela puyol çok pürüssüzce topu alıyor veya servet odunlama alıyor. Bunada player id deniyor. Normalde aradaki tek fark güçler. Mesela özil 88 ronaldo 98. Ama aradaki tek fark bu olmamalı. Mesela mantık ve kişisel özelliklerde farklı olması lazım. Çalım tekniği vs vs. Mesela özil pes 2012 şutta sonuna kadar bile bassanız yumuşacık vuruyor topa. Ama pes 2013 gayet düzgün ve hızlı şutlar çekeibliyor ve böyle olması lazımç + olarak mesela oyunda ronaldoyla yarıya kadar şuta basınca gökyüzüne atıor biraz azaltınca yavaş vuruyor. Bu saçmalık ortakıltan kaldırılmış ve sonuna kadar bile şuta bassak top dağlara taşlara gitmiyor. Yani şutlar daha düzgün , gerçekçi, mantıklı ve sert gidiyor. Mesela ara pas verdin top ilerlerken forvette xabi olsa rahat vuramaz hatta hiç vuramaz. Ama benzemanın player idsi yani kimliği, benzemayı benzema yapan özellikleri etkin olduğu için top ilerlerken tam köşeye hafif kaldırmalı vuruyor ve rahatça gol atıyor. Mesela koşuş türleride önemli .Ronaldo parmakların açarak ve kollarını 90 derece açıyla ileri geri yapark koşuyor ve buda seri ve yanına kimseyi yaklaştırmamalı bi koşu yapmasını sağlıyor. Messi ise ellerini aşağıya veya alta bükerek ve kollarını açmadan kısa kısa salladğığı için normal bir futbolcudan 2-3 kat daha seri yani saniyede daha çok dönüş yapabilmesini ve adamlardan rahatlıkla sıyrılmasını sağlar. Çünkü elleri aşağıya bükerek koşarsanız virajları iyi alırsınız çünkü kolunuzdan güç alarak kendinizi rahatça ve keskince sağa sola atabilirsiniz. İşte pes 2013 bu ve çok daha fazlası konulmuş. En önemlilerinden birisi ilk dokunuş. Pes 2012 de topu aşırttık ve birine üstten pas attık. Topü kontrol ederken çok saçma ve tek tip kontrol ediyor ve bu kontrol ediş sırasında kontrol 1 saniyeliğine bizden çıkıyor. Ve buda önemli derecede top kaybetmemize sebep oluyor. Pes 2013 te ise ilk dokunuşu dahi biz yapıyoruz. Gelen topu istersek yandan falso verir gibi aniden durduruyoruz veya gelen topa vurarak ileri atıorz veya gelen topa ayağımızı geri çekerek içeri alarak durduruyoruz. Bir başka özellik ise dribbling özellği. Mesela özil çokmu salakta dribbling yapamıor? pes 2012 de dribbling yeteneği ve adam atlama adamdan sıyrılma özelliği 0. Mesela corner çizgisine kadar gittiniz fakat sıkıştınız . Ozaman r2 tuşuna basarak topu sağa sola çekiorsunuz . Ama çok kısıtlı. Pes 2013 te bu topu çekme itme özelliği size kalmış. Futbolcular topu çok seri ve tıkır tıkır çekip iterek karşısındakini corner çizgisine gelecerk kadar oyalıyor ve sonda güzel bir orta açabiliyor.
defans nasıl? Top sürme nasıl? Messi yine topa yapışıp uçuyor mu?
Bunlar da önemli, yarın bakacaz artık

İsmail abi fifanın grafikler berbat bisi zten bi pesde ronaldonun tipine bak bide fifada
Bekliyorum@Ismail yarın PES'i denedikten sonra ben de yazarım.

Grafikler berbatmıİsmail abi fifanın grafikler berbat bisi zten bi pesde ronaldonun tipine bak bide fifada
Öldürdün bitirdin beni sercan 
yapma böyle Sercan
pes daha ii tabikide
Furkan adam bir konuda haklı ronaldo pes'te çok daha iyi ( tip olarak )
- - - Eklendi - - -
Bu fifa 12
Bu da pes 12