Optionsa hiç girmiyosunphoenix-firmware update-options'a gırdıgımızde kırmızıyla cıkan yazıyı yıne delete ıle kaldırıyoruz di mi ?
Öyle gelmesi gerekiyor zatenElinize sağlık tel hafızası 112,9 MB geldi
leo hocam hani phoenix le flashlarken bi ekran geliyor işte usb çıkar tak bataryayı çıkar tak gibisinden onları yapcazmı
C5-03 için hayırlısı olsun beğenmediğim bir icon paketi ama v30 çıkana kadar bunu kullanıcagım max ram kac gördnüz ?
Başarılı olmuş v30 a kadar başka cfw cıkarmayın bence =)
2012 indirdiğin cfw dosyalarını olduğu gibi Phoenix>Product>RM-697 Klasörüne atıyorsun
phoenix i acıp open product seciyorsun ordan rm-697 yi seciyorsun
flashing kısmından firmware update e geliyorsun ... kısmından klasörü secip dead phone tıklayp refurbish diyorsun.
şuan aynısı yapıyorum sonuçları yazcam bide bu refurbish tıkladıktan sonra bi pencere geliyo ben ona direk ok deyip bekliyorumtelefonunu kapat hattını + hafıza kartını cıkart tel kapalıyken telefonunu pc ye tak elleme bu işlemleri yap.

Ok deyip beklemiceksinşuan aynısı yapıyorum sonuçları yazcam bide bu refurbish tıkladıktan sonra bi pencere geliyo ben ona direk ok deyip bekliyorum
Edit: gene flash hatası verdi![]()
Ok deyip beklemiceksin
Orda yazanları teker teker yap batarya cıkart usb tak falan falan
şuan aynısı yapıyorum sonuçları yazcam bide bu refurbish tıkladıktan sonra bi pencere geliyo ben ona direk ok deyip bekliyorum
Edit: gene flash hatası verdi![]()