wp8li samsunglar gorundu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
wp8li samsunglar gorundu

Samsungun windows phone8 işletim sistemine sahip telefonlari oldugu iddia edilen odyssey ve marco'nun ozellikleri gun yuzune cikti.

Odyssey ust segmentte snapdragon s4 msm8960 chipsetli modelin teknik ozelliklerine bakicak olursak
4G LTE, NFC, 4.65′ HD S AMOLED ekran, 8M arka kamera ve 2MP ön kamera. Marco duşuk segment bir cihaz ve ozellikleri LTE, 4″ inch WVGA ekran 5MP arka ve 2MP ön kamera.

Cihazlarin ikisi de qualcomm'un snapdragon s4 msm8960 dualcore chipsetiyle donatilmiş.
multi-mode 3G/LTE modem, WiFi, GPS, Bluetooth ve FM — NFC, stereoscopic 3D (S3D) video ve resim cekimi ve kaydi da diger ozellikleri. Gpu'yu da belirtmekde fayda var adreno225

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Teşekkürler.Samsung sadece üretebilmek için üretiyor diye düşünüyorum.Android Tizen'le uğraşırken pek önem göstermiyor Wp için.Pazarı genişlerse eğer diye telefon üretiyor bana kalırsa aslında mantıklı fakat Samsung'un taban telefonlarını deneyip Wp'yi kötüleyen çok insan olduğunu düşününce de keşke üretmese demeden edemiyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
aslinda msm8960 kotu bir chipset degil ama bu set 20mp kamera destekliyor hd1080p video kaydi destekliyor koyduklari kamera ve kayit cozunurlugu cok duşuk. Yoksa bu cihaz muhtemelen dual core 1.7ghz 1gb ram ile wp8 i ucurur.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
aslinda msm8960 kotu bir chipset degil ama bu set 20mp kamera destekliyor hd1080p video kaydi destekliyor koyduklari kamera ve kayit cozunurlugu cok duşuk. Yoksa bu cihaz muhtemelen dual core 1.7ghz 1gb ram ile wp8 i ucurur.

İyi bir cihaz gibi gözüküyor ama HTC ve Nokia'nın Wp platformuna çok daha fazla önem verdiğini düşünürsek bu cihaz gölgede kalacak gibi.Heleki pureview'li Lumia'ların yanında.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
nokia ve htc muhtemelen ya en aşagi bu chipseti veya apq8064quadcore kullanicaklardir. Ozellikle nokia purewiev'da yuksek bir gpu'ya ihtiyac duyacagi icin adreno320li apq8064 kullanabilir.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
üstteki cihaz fena değil abi Nokia bunun altında kalırsa :sahan: olsun

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
üstteki cihaz fena değil abi Nokia bunun altında kalırsa :sahan: olsun

Ali Kemal abi "nokia ve htc muhtemelen ya en aşagi bu chipseti veya apq8064quadcore kullanicaklardir. Ozellikle nokia purewiev'da yuksek bir gpu'ya ihtiyac duyacagi icin adreno320li apq8064 kullanabilir." demiş sen ne diyorsun :ehe

man20

man20

Üye
son zamanlarda wp8 haberi çok azaldı ya :/ ekim ayı gelsin artık :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Ali Kemal abi "nokia ve htc muhtemelen ya en aşagi bu chipseti veya apq8064quadcore kullanicaklardir. Ozellikle nokia purewiev'da yuksek bir gpu'ya ihtiyac duyacagi icin adreno320li apq8064 kullanabilir." demiş sen ne diyorsun :ehe

onu Ali Abi ye ilk söyleyen benim zaten :P: Ben gırgırındayım işin fansung cular gelcek mi dedim gelmediler ;)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
son zamanlarda wp8 haberi çok azaldı ya :/ ekim ayı gelsin artık :)

Microsoft ve Nokia'nın saçmalaması.Çıktıktan sonra reklam belli bir yerden sonra tıkanıyor.Apple'ın her sene yaptığı gibi bir yerde bir prototip cihazı unuttum ayağına yatıp yayacaksın haberlerini, her gün doğru gerçek bir haber çıkaracaksın ki hep gündemde kalsın.Bunu neden düşünemiyorlar anlamıyorum.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Microsoft ve Nokia'nın saçmalaması.Çıktıktan sonra reklam belli bir yerden sonra tıkanıyor.Apple'ın her sene yaptığı gibi bir yerde bir prototip cihazı unuttum ayağına yatıp yayacaksın haberlerini, her gün doğru gerçek bir haber çıkaracaksın ki hep gündemde kalsın.Bunu neden düşünemiyorlar anlamıyorum.

Apple sızan haberlerden şikayetçi yanlış 4s satışları düşmüş gariplerin :ehe

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Apple sızan haberlerden şikayetçi yanlış 4s satışları düşmüş gariplerin :ehe

5'in satışları artacakken 4S satışları 1 aylığına düşse ne yazarki.Çoluk çocuk ayy Iphone 5 geliyormuş alıcam falan diye sosyal medyada çırpınıyor.Satış rekoru kırabilir demedi deme.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
nokia ve htc muhtemelen ya en aşagi bu chipseti veya apq8064quadcore kullanicaklardir. Ozellikle nokia purewiev'da yuksek bir gpu'ya ihtiyac duyacagi icin adreno320li apq8064 kullanabilir.

Serdar çıkmaz öyle telefon diyor.:ehe

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Samsung WP yide alır Nokiadan :ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt