Arı sokması

Sponsorlu Bağlantılar

EneSinan

EneSinan

Üye
    Konu Sahibi
Arı sokması
orucu bozar mı

goldenheros

goldenheros

Üye
oruc basınıza mı vuruyo arkadas nerde görülmüs arı sokmasının oruc bozdugu

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
Yahu size açlık yaramıyor harbi

clawiss

clawiss

Üye
ya şu oruç bozulmasını bu kadar basite indirgemeyin şu ibadeti bu kadar küçük görmeyin arı sokmasıyla oruç mu bozulurmuş

TheCower

TheCower

Üye
Enes arı sokması ile oruç bozulmaz.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
hayır

The East

The East

Üye
Tuvalete gitmek orucu bozarmı :D :D :D gibi bir soru bu

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
birtane ilmihal alın doğrusunu kendiniz öğrenin.

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
evet bozar hatta keffaret gerektirir(!) :ehe

lolaman

lolaman

Üye
Arı sokmasına alerjin varsa öleceğini bilmiyosun orucu soruyosun :D bozulmayacağını da bilmiyosun bide :D

EneSinan

EneSinan

Üye
    Konu Sahibi
gençler Yanlış anlamayın soruyu kısa yazdığım için dalga konusu oldum. Kusura bakmayın. Ama köyde çalışırken çenemden arı soktu ama hani iğne olurken oruç bozulduğu için ve arının bazı salgıları enjekte edildiği için o durumdan aklıma geldi yoksa elhamdülillah bizde müslümanız ve bizde tutuyoruz. Sadece tereddütde kalmamak için sordum. Teşekkürler

spy ghost

spy ghost

Üye
nefes almak , gezmek , hapşırmak, koklamak bunlardan birine orucu bozarmı diyen biri bulursam siteden kalıcı olarak ban alması için elimden geleni yapacağım bu nedir ya ne kadar basitleştiniz

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
nefes almak , gezmek , hapşırmak, koklamak bunlardan birine orucu bozarmı diyen biri bulursam siteden kalıcı olarak ban alması için elimden geleni yapacağım bu nedir ya ne kadar basitleştiniz

:kop:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
İsteyerek yapmadığın hiçbişey orucu bozmaz

mkkozanmk

Üye
İsteyerek yapmadığın hiçbişey orucu bozmaz

yanlış. .Lütfen bilmiyorsanız konuşmayın. .Mesela istemeden boğazına şu kaçsa oruç bozulur. .Mesele unutup öyle yiyip içersen oruç bozulmaz

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
yanlış. .Lütfen bilmiyorsanız konuşmayın. .Mesela istemeden boğazına şu kaçsa oruç bozulur. .Mesele unutup öyle yiyip içersen oruç bozulmaz
Unutarak yiyecek içeceksin karnın doyacak sonra '' Aaaa ben orucluydum affet allahım'' diyip devam edeceksin ama mesela abdest alırken farkedemeden de olsa bir iki damla su için kaza tutacaksın.. Eğer bu diyanette yazıyorsa açıkçası ben kabul etmiyorum..
Ben istemeden mideye giden hiçbişey için orucumu harcamam. Oturur hemen bir vakit sünneti kılarsın af için dikkatsizliğin için vicdanen rahatlamak için en fazla o olur.. Kanaatim budur nerede ne yazıyorsa yazsın..

- - - Eklendi - - -

Yinede yanlış isem kendime yanlışım arkadaşları yanıltmak istemem.. Resmi kaynaklardan bilgi sunup daha detaylı bilgi verilirse sorusu olan arkadaşlar aydınlanmış olur..

Takipçi Satın Al

Üst Alt