değmez![]()
ya aslında ben işlemci yönünden veya oyun oynamak falan için değil tasarım hastası biriyim o yüzden s3 e taktım
S3 hem performans, hem tasarım, hem ekran boyutu, hem kamerası, hem işlemcisi ile S2'den üstün. Yani şimdi kalkıp S2 ile S3 aynı demek çok da sağlıklı olmaz. Herşeyi yapabiliyor olmak değil mesele. Ayfon da herşeyi yapıyor ama hâttâ çok da iyi yapıyor ama o boyuttaki ekranda yapsa ne olur yapmasa ne olur? gibi.
Tasarım için alcaksan s3 un kabını al s2 ye devam et parana yazık s2 iyi bir telefon
peki garantisiz alacam ben s3 bi sıkıntı olur mu yurt dışından ?
Pasaporta işletmen gerekir. Onun dışında sıkıntı olmaz.
işli olarak gelecek ama şimdi aklımda bi kaç soru işareti var cevap verirseniz sevinirim bendeki galaxy s2 2 aylık kutulu garantili bunu satıp garantisiz telefona düşmek değer mi ?
Bunun kararını vermek sana kalmış. Ben böyle bi atraksiyona girer miydim bilemedim : )

N9 lumia900-800.....ya aslında ben işlemci yönünden veya oyun oynamak falan için değil tasarım hastası biriyim o yüzden s3 e taktım
N9 lumia900-800.....
yapabildiği herşeyi yapmak ayrı konu tabii. Mesela bende sensation vardı bundan önce. Galaxy s2 ile kafa kafaya bir telefondur sensationla ne konuşuyon deme. Bir arkadaşımda t20 vardı. O telefon ne işe yarıyor da o kadar pahalı bak bunun da üstten çubuğu iniyor onunda herşeyi aynı dedi.
Yani herşeyi yapmak böyle bir kıyastır. Herşeyi yapan bi telefon istiyosan t20 de alabilirdin. Ama almadın ve s2 aldın. Demek ki gözün yükseklerde. Bence almalısın. Ama s3 bana ayriyetten ne katacak diyorsan şöyle diyelim:
Extra batarya
Geleceği daha geniş bir telefon
Daha büyük
Ekranı daha büyük ve en azından pixelleri sayılmıyor (benim gözümden midir nedendir s2 nin ekranındaki pixelleri sayabiliyorum)
Samsungun üstünde durduğu bir sürü ek özellik var (adamlar sensörleri efektif kullanmış.)
GLONASS (Daha iyi gps)
Daha iyi kamera
Daha hızlı işlemci
Daha iyi oyun performansı
Daha iyi tasarım
vs
vs
diye gider. Ha s2 yetersiz bir telefon mudur? Gayet yeterli bir telefondur. Ama s3 gibi bir seçeneğin varsa s2 alma diyorum ben. Tabii senin kendi seçimin.