Sizce Kola Nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jackalmami

jackalmami

Üye
ölme eşşeğim yaz gelsin :ehe

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
:ehe

jackalmami

jackalmami

Üye
neyse velhasıl kelam; kolayı içmek haramdır. Gerek içindeki kafeinden(hepsinde olmayabilir) gerekse alkolünden. Vazgeçilmesine geçilir de biz geçemiyoruz nedense:D bizim eve bir tane bile kola girmedi aylardır. Bizim aileden sadece ben içiyorum ama yakında bırakmayı düşünüyorum...

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
ben bırakmayı düşünsemde fayda etmez. Bağımlı değilim ama asla içmekten vazgeçemem :D bizim eve de geçen hafta girdi :D Bu hafta meyve suyu içiyorum :D

jackalmami

jackalmami

Üye
sanada iyi günler dileyecektim ama aklıma son bir soru geldi:ehe
nabıyorsun bu yaz :hmmm

- - - Eklendi - - -

bağımlılık yapıyor ama... kendimden biliyorum lise dönemimde içmeden duramıyordum:D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
yok ben bağımlılık hissi duymadım :D
tatilde hiç birşey yapmıyorum. Ancak babamin 1inci dönemki teşekkür belgesi karşılığı aldığı telefonla buralarda takılıyorum :D sen ne yapıyorsun çalıştığın bi yer var mı.

jackalmami

jackalmami

Üye
ramazan dan önce çalıştığım çok yer oldu:D don değiştirir gibi iş değiştirdim:ehe
en son çalıştığım ; asfalt robotunda çalışıyordum. Liseden mesleğim tekstil makinaları bakım ve onarım ama 2 yıl çalıştıktan sonra mesleğimi de bıraktım....
Kasımda askere gidecem şuan işsizim. Askere gideceğim için kimse işe de almıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası. Bu aralar herkesten ticaret fikri topluyorum sana da soruyum; alıp satmalık ne iş önerirsin

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
niye ise almıyor ki kimse. Ayrıca alıp satmalık derken öyle bir iş mı yapacaksın yani bi nevi pazarcılık gibi mı :hmmm

jackalmami

jackalmami

Üye
onlara sormak lazım nereye iş görüşmesine gitsem herşey olumlu gidiyor. Bu iş oldu derken askerlik durumumu öğrenince yol gösteriyorlar bana...
Pazarcılık gibi derken hiç sınıflandırmadım kafamda. En uygun fikri arıyorum işte

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Hmm anladım da yani ben oranın durumunu nasıl bir yerdir falan bunları bilmeden iş önerebilecegimi sanmıyorum :hmmm

jackalmami

jackalmami

Üye
ziyanı yok o :hmmm yaparak düşünmen yeter kardeşim:ehe :sarıl:

neyse kendine iyi bak 1 bucukta kalkacağım için yatmam gerekiyor allah a emanet ol :bye:

- - - Eklendi - - -

bu arada konuyu görecek arkadaşlara açıklama borçluyuz. Konuyu dağıttık ama mecbur kaldık.:D Aslında mmecbur da değildik ama yeni konu açmaya üşendik.:D Gececiler konusuna 6 dan sonra msj yazmak yasak olduğu için buraya transfer olduk. Kusurumuza bakmayın yetkimiz olsaydı silerdik msjları ama maalesef yok...

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
sende Allaha emanet ol abicim :sarıl: :bye:

- - - Eklendi - - -

birşey olmaz ya :D

jackalmami

jackalmami

Üye
:ehe hadi sende yat bir an önce orucu uykuya tutturacan değil mi çakaal :ehe

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
yok ya o kadar uyumam :ehe

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
    Konu Sahibi
meyvelerle ilgili bilr bilgim yok. Kola nın içindeki alkol yapılan araştırmalara göre çok az miktardaymış. Bu kadar az olan bi alkolünde sarhoş yapması için çok tüketilmesi gerekir. O kadar çok tüketmeye de kalkamayız. Ama sonuçta çoğu sarhoş edenin azı da haramdır bunu inkar edemeyiz.

:oke:

The East

The East

Üye
5 yaşımda beri içiyorum birşey olmuyor şimdi içinde böcek var zararlı demişler diyemi ölcem :hih:

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
    Konu Sahibi
Kafanıza göre takılın :oke:

ecel54

ecel54

Üye
meyvelerde de var alkol alkol onları da yemeyelim o zaman :D, belkide koladan daha çok vardır. koladan bir seferde 2 litre günde 3 litre içtiğimde olmuştur ama hiç sarhoş olmadım ne kadar içince olucam söyleyin deniyim :D 100 litremi :ehe.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
    Konu Sahibi
meyvelerde de var alkol alkol onları da yemeyelim o zaman :D, belkide koladan daha çok vardır. koladan bir seferde 2 litre günde 3 litre içtiğimde olmuştur ama hiç sarhoş olmadım ne kadar içince olucam söyleyin deniyim :D 100 litremi :ehe.

Adamın kafası güzel galiba. :ehe

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
    Konu Sahibi
:kop2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt