|-)
doctorrr Üye nsekiz' Alıntı: gitarda kurt'ün üstüne yoktur... Genişletmek için tıkla ... bu da fena çalmıyor du bak tighten up ı paylaşayım
nsekiz' Alıntı: gitarda kurt'ün üstüne yoktur... Genişletmek için tıkla ... bu da fena çalmıyor du bak tighten up ı paylaşayım
deathgazer Üye ynsemrekose' Alıntı: Şu anda 9 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 1 misafir) ynsemrekose, Pondusss+, Şehriyar, __xXx__, nsekiz+, BreakerZote, MrTech+, Oğuzhan Genişletmek için tıkla ... beni gine saymamış ya ooof
ynsemrekose' Alıntı: Şu anda 9 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 1 misafir) ynsemrekose, Pondusss+, Şehriyar, __xXx__, nsekiz+, BreakerZote, MrTech+, Oğuzhan Genişletmek için tıkla ... beni gine saymamış ya ooof
Amaru Shady Üye deathgazer' Alıntı: açıkçası pek anlamadım anlatır mısın? Genişletmek için tıkla ... hani burç yorumları yapılıyor ya, insanlar da inanıyorlar buna. Şu an da Ramazan'dayız. Oruç var, aç kalıyoruz... - - - Eklendi - - - Şehriyar' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
deathgazer' Alıntı: açıkçası pek anlamadım anlatır mısın? Genişletmek için tıkla ... hani burç yorumları yapılıyor ya, insanlar da inanıyorlar buna. Şu an da Ramazan'dayız. Oruç var, aç kalıyoruz... - - - Eklendi - - - Şehriyar' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
deathgazer Üye Pondusss' Alıntı: hani burç yorumları yapılıyor ya, insanlar da inanıyorlar buna. Şu an da Ramazan'dayız. Oruç var, aç kalıyoruz... Genişletmek için tıkla ... bende hayvan olan yengeç sanmıştım
Pondusss' Alıntı: hani burç yorumları yapılıyor ya, insanlar da inanıyorlar buna. Şu an da Ramazan'dayız. Oruç var, aç kalıyoruz... Genişletmek için tıkla ... bende hayvan olan yengeç sanmıştım
doctorrr Üye __xXx__' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... nereye - - - Eklendi - - - deathgazer' Alıntı: bende hayvan olan yengeç sanmıştım Genişletmek için tıkla ...
__xXx__' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... nereye - - - Eklendi - - - deathgazer' Alıntı: bende hayvan olan yengeç sanmıştım Genişletmek için tıkla ...
__xXx__ Üye ynsemrekose' Alıntı: nereye - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... migrenim tutuyor galiba yine
ynsemrekose' Alıntı: nereye - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... migrenim tutuyor galiba yine
ANIL Admin gırtlak... tel kopuyor [video=youtube;x6XBlkvTmv8]http://www.youtube.com/watch?v=x6XBlkvTmv8&feature=player_detailpage#t=87 s[/video]
gırtlak... tel kopuyor [video=youtube;x6XBlkvTmv8]http://www.youtube.com/watch?v=x6XBlkvTmv8&feature=player_detailpage#t=87 s[/video]
doctorrr Üye __xXx__' Alıntı: migrenim tutuyor galiba yine Genişletmek için tıkla ... bendede var bazen tutuyor çok fena görüşürüz - - - Eklendi - - - nsekiz' Alıntı: gırtlak... tel kopuyor [video=youtube;x6XBlkvTmv8]http://www.youtube.com/watch?v=x6XBlkvTmv8&feature=player_detailpage#t=87 s[/video] Genişletmek için tıkla ... bunlar çok ağır ya ben gelemem bunlara
__xXx__' Alıntı: migrenim tutuyor galiba yine Genişletmek için tıkla ... bendede var bazen tutuyor çok fena görüşürüz - - - Eklendi - - - nsekiz' Alıntı: gırtlak... tel kopuyor [video=youtube;x6XBlkvTmv8]http://www.youtube.com/watch?v=x6XBlkvTmv8&feature=player_detailpage#t=87 s[/video] Genişletmek için tıkla ... bunlar çok ağır ya ben gelemem bunlara
doctorrr Üye BreakerZote' Alıntı: Yahu Ben Burdayım Net Gidiyo :S Genişletmek için tıkla ... aynen bendede ttnet - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hayırdır panpa
BreakerZote' Alıntı: Yahu Ben Burdayım Net Gidiyo :S Genişletmek için tıkla ... aynen bendede ttnet - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hayırdır panpa
ANIL Admin ynsemrekose' Alıntı: bunlar çok ağır ya ben gelemem bunlara Genişletmek için tıkla ... biraz öyleler tabi 94ten beri yoklar
ynsemrekose' Alıntı: bunlar çok ağır ya ben gelemem bunlara Genişletmek için tıkla ... biraz öyleler tabi 94ten beri yoklar
doctorrr Üye Şu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (9 üye ve 1 misafir) ynsemrekose, deathgazer, sakra01, yesilyol22, Pondusss+, nsekiz+, BreakerZote, emreli01, codblackops2+
Şu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (9 üye ve 1 misafir) ynsemrekose, deathgazer, sakra01, yesilyol22, Pondusss+, nsekiz+, BreakerZote, emreli01, codblackops2+