P990i karmaşası =(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinner123

Üye
    Konu Sahibi
P990i karmaşası =(
Se p990 kullanıyorum 1,5hafta oldu telefonu alalım pek zamanım olmadığından telefonum la ilgilenemedim bugun foruma üye oldum ve birkaç program indirip kullanmak istedim ancak gördüğüm kadarıyla ne çok fazla işe yarayan program bulabildim ne de çalışan program bulabildim tvlive indirdim türkiyede pek geçerli değil açıkcası dier programlar crackli ya da full yazıyordu onlarda full değil ya da cracklari yok yada çalışmıyor .sisx uzantsını kendim değiştirip .sis yaptım ama yine sonuç alamadım bu sefer kısıtlı kullanım süresi verdi.. =(
p990 da çalışan programı olan var mı?

2 de sorum olucak;

1. Telefonda youtube izleme olanağımız var mı? (flash player..vs..)
2. bazı wireless şifreleri 8 haneli oluyor telefon 10 hane istiyor.. ne yapmam gerekiyor yoksa orda wireless bağlantı kuramıyormuyuz?.. Teşekkürler..

SENATORY

Üye
bak dostum şifreliler için zaten tel şifreli diyor ve yapılandırma istiyor sen bu yapılandırmaya evet diyeceksin açılan ilk bölümde ki 3 ü bölüme tıkla buraya wpa x bilmem ne yazıyor onu isaretle ve ileri okuna bas daha sonraki bölümdeki ikinci yere şifre neyse onu yaz ve ileri de kaydet baglantı hazır acemi olmayın harika bir telefon o kullandıgın

sinner123

Üye
    Konu Sahibi
:oke:SENATORY:oke: ilgin için teşekkürler.. denedim oldu :oke:

konsolost

Üye
selam arkadaşlar ben p990i için pırogram arıyorum cep kumanda falan veya bazı pırogramlar bana yardımcı olabilecekmisiniz

mascherano

Üye
Arkadaşlar benim telefonumda 990i ama ben kendi modemimi göremiyorum :S baska modemleri görüyo tel komsununkını falan ama benımkını gormuyo yardım lutfen

tameriscen(yeni)

tameriscen(yeni)

Üye
Arkadaşlar benim telefonumda 990i ama ben kendi modemimi göremiyorum :S baska modemleri görüyo tel komsununkını falan ama benımkını gormuyo yardım lutfen

modem wi-fi kapalı yada gizli olabilirmi

gsl122

Üye
benimkinide görmüyo (P990i) ben SSıD yi göstererek bağlanıyorum

dj_racon

Üye
merhaba arkadaşlar bnm telefon modemle bağlatıyı kuruyor fakat hiç bir web sitesini görüntülemiyor.yardım lütfen şimdiden teşekkürler.

by_nisay

Üye
arkadaslar bende p990i kullanicisiyim kim ne derse desin bu cihaz super suan p990 dan netee giriyrm. mobile9.comdan da gusel seyle bulabilirsiniz. ama nete sadewce wpa dan giriyrm. ok mailim. by.nisay@gmail. ok

scorpionn

scorpionn

Üye
selam arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum ve değerli arkadaşların sahasinde bir çok program bulma olanağı yakaladım fakat birtek şu kumanda programının çalışanını bulamıyorum hep kurulumda eski sürüm diyor ve kuru iptal ediyor yardım pls

tsagdic

Üye
arkadaşlar ben de p990i kullanıyorum ve ben de bu program bulamama derdinden muzdaribim.acaba bir arkadaş çıkıpta p990i de çalışan programları sayabilir mi? lütfen!!
p990i kardeşliği adına :):)

--------------- Ekleme ---------------

heavyyear

heavyyear

Üye
p990i için şuanda çalışan hiçbir uzaktan kumanda programı bulunmamaktadır ama yakında çıkacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt