Sizce Kola Nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Kola Nedir?
Direk konuya giriyorum...
İnternette veya youtube da kola hakkında çeşitli söylentiler ve nasıl yapıldığı hakkında bazı iddalar var. Öncelikle o iddaları kanıtlayan hiçbir delil yok. Kola nın tarifini coca cola=pepsi kimseye vermiyor satmıyor. O iddaları ortaya koyanlar kim kide onları söylüyorlar. Onlar sadece bazı tahminler. Eğer onlar doğru olsaydı diğer kola firmaları taklit ürün üretmezlerdi.
Amacım: sadece herşeye inanmayın.

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Kola nasıl yapılmış vs.vs Beni ilgilendirmez. yaklaşık 8 senedir içiyorum. Herhangi bir zararını görmedim..

Dediklerim : Pepsi , cappy vs.vs içinde geçerli...

ecel54

ecel54

Üye
böceklerden o kadar renklendirici yapıyorlar bişe olmuyorda :D. bir sürü şeyde kullanılıyor

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
yok fare pisliği yok onu yapılan bitkinin kökünü pis hayvanlar yiyormuş. O bitkiyi yıkamadan kullanıyorlarmis. Hepsi yalan. Şimdi bi fabrikaya teftişe gidildiğinde bi böcek görseler bile ceza veriyorlar. Bu denilenler doğru olsaydı kesinlikle şuan ne coca cola nede pepsi hâlâ satılıyor olurdu.

Revengeful

Emekli Yönetici
Böcek var diyenler zaten rakip üreticiler. Dünyada en çok satılan içeceklerden biri kola. Bu yüzden karalama kampanyası yapıyorlar

nokia_belle

nokia_belle

Üye
kolayı geçince siz önce salam,sucuk,peynir vs onları görseniz bunlar neymiş dersiniz tamam çok abartanlar var ama çokta işini gereğince yapmayan var.

FlaxLy

FlaxLy

Üye
kolayı geçince siz önce salam,sucuk,peynir vs onları görseniz bunlar neymiş dersiniz tamam çok abartanlar var ama çokta işini gereğince yapmayan var.

Yani :d

la en çok severek yediğim pis üçlü sucuk sosis salam'da bile at eti felan buldular....

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
    Konu Sahibi
Böcek var diyenler zaten rakip üreticiler. Dünyada en çok satılan içeceklerden biri kola. Bu yüzden karalama kampanyası yapıyorlar

:oke:

- - - Eklendi - - -

Yani :d

la en çok severek yediğim pis üçlü sucuk sosis salam'da bile at eti felan buldular....

Bir videoda görmüştüm, tavukları canlı canlı makineye atıyorlardı makinede parcalanarak kıyma gibi oluyordu... Sonra üstüne toz gibi bişey atıyorlardı makine karıştırmaya devam ediyordu. En sonunda köfte,salam vs oluyor...
Tabii ne kadar doğru bilemem...

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
kola koladr :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
böcü börtü varmış içinde :hmmm amaan hiç umrumda değil böyle şeylerden tiksinmem mis gibi kolamı içerim sağlık delileri börgır kingde koladan kaçıp ays ti içsinler ben kolamı zevkle yudumlarım :ehe

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Geçen gün twitterda cocacola ve pepsi alkol yüzünden gündemdeydi. yani araştırmalar sonucunda alkol çıktığı kanıtlanmış diyorlardı. ne kadar doğrudur bilemem tabi :)

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
    Konu Sahibi
Geçen gün twitterda cocacola ve pepsi alkol yüzünden gündemdeydi. yani araştırmalar sonucunda alkol çıktığı kanıtlanmış diyorlardı. ne kadar doğrudur bilemem tabi :)

Yalan...yalan....yalan Olay olmak için uydurulan yalanlar. Alkol olsa çoluk çocuğun kolayca alabileceği heryerde satılmazdı....

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

:oke:

- - - Eklendi - - -

Bir videoda görmüştüm, tavukları canlı canlı makineye atıyorlardı makinede parcalanarak kıyma gibi oluyordu... Sonra üstüne toz gibi bişey atıyorlardı makine karıştırmaya devam ediyordu. En sonunda köfte,salam vs oluyor...
Tabii ne kadar doğru bilemem...

hangi korku filmi o :hmmm

ecel54

ecel54

Üye
çoğu sarhoş eden şeyin azıda haramdır, çok kola içince sarhoş oluyormusun, hayır :D o zaman sorun yok :ehe

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
çoğu sarhoş eden şeyin azıda haramdır, çok kola içince sarhoş oluyormusun, hayır :D o zaman sorun yok :ehe

aynen öyle :oke: o kadar alkol var diyorlar. Ama ben şimdiye kadar kola ile kafa yapan birini ne gördüm ne de biliyorum

ismail

ismail

Üye
çok güzel bişi :)
Alkol konusundada arkadaşa katılıyorum :D

nokia_belle

nokia_belle

Üye
youtubedaki kola içen dişi dökük adam geldi aklıma siz sarhoşluk diyince. 2.5'luğu yan yan dikiodu:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt