iPhone 5 ile ilgili olarak yeni resimler ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5 ile ilgili olarak yeni resimler ortaya çıktı
Teknoloji devi Apple‘ın 6. nesil akıllı telefonu iPhone 5 ya da adı Apple tarafından her ne koyulacaksa büyük bir merakla bekleniyor. Eylül ya daEkim 2012 aylarında resmi olarak tanıtılarak piyasaya sürülmesi beklenen akıllı telefon iPhone 5 hakkında neredeyse her gün başka teknik özellik iddiaları ve resimleri gelmekte.Son günlerde ortaya çıkan iPhone 5 resimlerinin aynı tasarım olduğu görülüyor. Bu da resimlerin gerçekten de iPhone 5′in görselleri olacağı konusunda daha inandırıcı olmaya başlıyor. iLab Factory tarafından da iPhone 5′e ait olduğu iddia edilen bazı görseller paylaşıldı.iLab‘ın resimlerinin de son dönemde paylaştığımız resimlerle aynı tasarım olduğunu görüyoruz. Tasarıma bakacak olursak eğer, ön tarafta iPhone 4S ile benzer görünüm, en aynı kalarak, boy oranında büyüme, daha küçük connector, arka tarafta metal görünüm, arka kısım alt ve üstte şerit, Apple logosu arka tarafta ortalanmış değil.Lafı fazla uzatmadan resimlerle sizleri baş başa bırakıyoruz.

Kaynak : MaxiCep

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Aslında güzel olmuş.Konu için teşekkürler.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Benim de hoşuma gitmedi değil hünkarım. Rica ederim

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
güzel görünüyor

- - - Eklendi - - -

:tşk: karşim

_RYUK_

_RYUK_

Üye
menü tuşu olmadan gelme ihtimali var mı?

cyber

cyber

Üye
çoğunun tahmin ettiği telefon bu zaten bayadır paylaşılıyor

doctorrr

doctorrr

Üye
:tşk: yine iphone unu barda unutan apple çalışanı olur mu acaba :hmmm

• Beğen
Tepkiler: StunnerDead
kralcapan

kralcapan

Üye
Ekran çok kötü duruyor gri bir renk iPhone 4 umun ekranı bile daha koyu aldatmaca olabilir resimler

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Güzel ama bence ekran ene de genişlemeli

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hoş gorunuyor ama apple resmi olarak duyurmadan bu resimlerin hicbirisi beni gercekten tatmin etmiyor. Nedense sanki daha cok kalite ve saglamlik cagriştirmasi gerekiyor diye duşunuyorum.

Symbianize

Symbianize

Üye
Plastik kalitesi aynimi olcak arka kapak metale gecse tadindan yenmez

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Plastik kalitesi aynimi olcak arka kapak metale gecse tadindan yenmez

bence şimdikinden 2 kat şık

- - - Eklendi - - -

menü tuşu olmadan gelme ihtimali var mı?

bence imkansız

- - - Eklendi - - -

:tşk: yine iphone unu barda unutan apple çalışanı olur mu acaba :hmmm

hahaha :zuhaha: fiççüü :halay3:

- - - Eklendi - - -

Ekran çok kötü duruyor gri bir renk iPhone 4 umun ekranı bile daha koyu aldatmaca olabilir resimler

:ah

- - - Eklendi - - -

Güzel ama bence ekran ene de genişlemeli

kesinlikle ;) en azından 1-2 cm olmalı

- - - Eklendi - - -

hoş gorunuyor ama apple resmi olarak duyurmadan bu resimlerin hicbirisi beni gercekten tatmin etmiyor. Nedense sanki daha cok kalite ve saglamlik cagriştirmasi gerekiyor diye duşunuyorum.

Sanki toplama pc gibi abi :ehe

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben eski tasarımın kalması taraftarıyım yani tasarımı değiştirmemeli.Uzunlamasına ve boyuna büyütüp sanırım 4 inç olacak böyle işte bu resimlerdeki gibi olur ise süper olur bence.Konu için teşekkürler kardom ;)

Symbianize

Symbianize

Üye
Neden uzununua buyuyo az genislese ayni orantida buyuse guzel olur

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
3&3gs,4&4s tasarim hep degişti 5 veya ismi ne olucaksa bence 6.nesil iphone da tasarim tamamen degişicektir.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Ben eski tasarımın kalması taraftarıyım yani tasarımı değiştirmemeli.Uzunlamasına ve boyuna büyütüp sanırım 4 inç olacak böyle işte bu resimlerdeki gibi olur ise süper olur bence.Konu için teşekkürler kardom ;)

Reca ederim kardom :pro:

Symbianize

Symbianize

Üye
3&3gs,4&4s tasarim hep degişti 5 veya ismi ne olucaksa bence 6.nesil iphone da tasarim tamamen degişicektir.

5ten sonra 5s cikar bence 3g dem sonra 3gs tasarim ayni 4 ten sonra 4s tasarim ayni 5ten sonra 5s cikar onunda tasarimi ayni olur bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt