telefonumu 1,4ghz oc yaptım yaptım doğrumu yaptım bir bakarsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
telefonumu 1,4ghz oc yaptım yaptım doğrumu yaptım bir bakarsiniz

cukuleaks

Üye
Amanınnnnnnnn!!!! Bu voltage programı sandığınız kadar basit bişey değil bunlarla oynamayın! Sadece ghzi yükseltmek yetmiyor , yükseltince diğer özellikleride ona göre kombinasyonlu değiştirmeniz lazımki buda baya zor bi iş. Kardeşim az kalsın telefonundan oluyordu. Aman diyim bir an önce herşeyi en eski haline getirip uygulamayı silin. Kernelin izin verdiği kadar yapın. Mesela en fazla 1.4 diorsa siz 1.2 yapın. Aksi taktirde telefon çalışmasında aksaklıklar olacak , devamlı şekilde işlemler çakışıp telefon restart atıcak veya kapanacak. Oyunlardan atacak programları açmıycak vs vs. Eğer bu işlerden iyi anlamıyorsanız acilen silin !

ekorotti

ekorotti

Üye
İsmail haklı Şeref abi, ihtyaç duymadıgın surece yapma overclock'u :vur.Zaten senin ihtyaç duyacagını sanmıyorum 1.2ghz işlemci hayli hayli yeter :)

Dampierre

Dampierre

Üye
S2 icin 1.4 normal bir deger. Mesela benim cihaz 1.6 da hemen donuyor ne voltaj verirsem vereyim. 1.5 te agir yuk altinda donuyor. 1.4 cok stabil. 200 mhz artis ama getirisi cok fazla. Gpu yuda 267 den 400 mhz e aliyorum galaxy s3 un gpu su ile ayni seviyeye geliyor.

- - - Eklendi - - -

bu arada min hiz 100 olsun 25 ve 50 mhz sakat. Kendimden biliyorum.

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
"E=Dampierre;5033568]S2 icin 1.4 normal bir deger. Mesela benim cihaz 1.6 da hemen donuyor ne voltaj verirsem vereyim. 1.5 te agir yuk altinda donuyor. 1.4 cok stabil. 200 mhz artis ama getirisi cok fazla. Gpu yuda 267 den 400 mhz e aliyorum galaxy s3 un gpu su ile ayni seviyeye geliyor.

- - - Eklendi - - -

bu arada min hiz 100 olsun 25 ve 50 mhz sakat. Kendimden biliyorum.[/QUOTE]

gpu nerden ayar yapiyoruz

Türe

Türe

Üye
Abi bak ben bir konu acacagim bugun linaro gelistirmelerinin bulundugu bir kernel yayinlayacagim o konuma onaylaninca bak oc filan gerek kalmiyo cihaz sadece o kernelle ucuyor ;)

TheMadness

TheMadness

Üye
Siyahkernelde linaro var ;)

Türe

Türe

Üye
Sadece s3 icin mi yoksa s2 icin de ar mi :)

ekorotti

ekorotti

Üye
SiyahKernel daha performanslı speedmod'a gore, speedmodda da şarj süresi fazla (bana göre)

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar şu gpu nereden yükseltiyoruz 400 e çekmek istiyorum

DraugHuan

DraugHuan

Üye
Telefona overlock yapmak kadar kötü birşey yok. Eski haline döndürüp silmen en iyisi.

TheMadness

TheMadness

Üye
Symbiandan gelince performans istiyor adam :D ben de böyle olmuştum :D

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
ya biri allah aşkına söylesin şu gpu nereden yükseltiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt