telefonumu 1,4ghz oc yaptım yaptım doğrumu yaptım bir bakarsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheMadness

TheMadness

Üye
Gpu ile oynamanı tavsiye etmem. İşlemciye benzemez bu

Türe

Türe

Üye
oynama abi yanar ;)

Dampierre

Dampierre

Üye
yanmaz kardesim yanmaz :) siyah kernel kur ve extweaks yukle. Extweaks ilk acilista takilacak kapat bir daha ac. Oradan gpu sekmesinde 267 olan degeri 400 yap ve voltaji 1000 den 1100 e arttir. Eger oyunlar takilirasa falan voltaji 1150 yap daha fazla gitme. Kolay gelsin.

- - - Eklendi - - -

pc lerde gpu cpu lardan her zaman daha dayaniklidir overclock islerinde.

Türe

Türe

Üye
fazla ısınacak :hmmm ben normalde bile 51 derece gördüm oynarken 400 mhz olsa 60-65 olur :hmmm

- - - Eklendi - - -

pc lerde gpu cpu lardan her zaman daha dayaniklidir overclock islerinde.

pc derkene :allalla:

cukuleaks

Üye
Gençler abiler ablalar. Hepiniz yükselt felan demişsiniz ama şöyle bi ayrıntıyı herkes atlıyor. Kernelden yükseltirsen hepsini uyarlı yükseltior. Faket böle voltaj programlarından artırırsanız diğerlerinide kombinasyonlu bir şekilde artırmanız lazım. O kombinasyonlar geliştirici sitelerinde var sanırsam. İşte diyorum ya uzak durun bunlardan. İyisimi güzel bi kernel yükelyin. en fazla 1.4 mü diyor siz 1.2 yapın gayet mükemmel çalışır. ... :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Gençler abiler ablalar. Hepiniz yükselt felan demişsiniz ama şöyle bi ayrıntıyı herkes atlıyor. Kernelden yükseltirsen hepsini uyarlı yükseltior. Faket böle voltaj programlarından artırırsanız diğerlerinide kombinasyonlu bir şekilde artırmanız lazım. O kombinasyonlar geliştirici sitelerinde var sanırsam. İşte diyorum ya uzak durun bunlardan. İyisimi güzel bi kernel yükelyin. en fazla 1.4 mü diyor siz 1.2 yapın gayet mükemmel çalışır. ... :)

Kerneller zaten o yüzden sınırlıyor :D sağlam kernelse en fazla 1.6ya izin verir androidde sgs2 icin

codblackops2

codblackops2

Üye
kernel ne demek yahu :hmmm

TheMadness

TheMadness

Üye
Overclock yapacaklara önerim en fazla 200mhz overclock yapın. En stabil öyle olur

TheMadness

TheMadness

Üye
Downclock bile yapabilirsiniz. Ben suan 600 mhzde kullaniyorum :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Project butter + linaro sağolsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt