Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AVEA 2.5 G-3G -fenercell programı ayarı ??? (SoRU)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ldren
Üye
Konu Sahibi
AVEA 2.5 G-3G -fenercell programı ayarı ??? (SoRU)
arkadaşlar herkese merhaba
şimdi resimdeki yurtdışı kullanımını anlamadım??
yani şimdi ben yurtdışındaki bir siteye girersem faturaya ek ücret mi yansıyacak ????
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
phasan
Üye
arkadasm yurt dısı kullanımı mısal almanya gıttı orda net kullanmk ya nı turkıyede ıstedıgın sıteye gır ek para olmaz
sleeper535
Üye
Ek bi ücret ödemezsin sadece yurt dısına çıkarsan orda kullanmak için
kardes ben dns yi degiştirdim yaklasık 500mb falan harcadım 5gb dan düştü şimdi ben yurtdışı mı kullanmış oldum
dnsyi
208.67.222.222
208.67.220.220
yapmıştım inş öle bişey olmaz yksa fatura cok pis gircek ...
kardes ben dns yi degiştirdim yaklasık 500mb falan harcadım 5gb dan düştü şimdi ben yurtdışı mı kullanmış oldum
dnsyi
208.67.222.222
208.67.220.220
yapmıştım inş öle bişey olmaz yksa fatura cok pis gircek ...
Kardeşim sen Türkiye'de avea nın baz istasyonlarını kullanıp bağlandığın için problem yok. DNS sadece vekil sunucu gibi birşey. Roaming yani uluslararası dolaşımla bir alakası yok.
plusnettr
Üye
DNS değiştirmekle yurt dışı kullanımı olmaz hocam eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin sonra tt faturaya ekleme yöntemi bulur
Resimde gözüken olay ise hattınız ile yurt dışına çıkınca kullanım için geçerli. Ek ücretlendirme olmaz diyen arkadaslar da yanılıyorlar. Yurt dışında 2mb kullanım için 150 TL veren tanıyorum zamanında. Durum şu anlık ta pek değişmiş değil.