Bence android bize önemli bir mesaj veriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
Bence android bize önemli bir mesaj veriyor
[/URL][/IMG]
Zombiler gerçek olmayan varlıklar olduğu halde birçok kitap film ve oyunda konu oluyor bunun sebebi ise korkunç saldırgan ve olmaları resimde görüldüğü gibi telefonla konuşan zombiler var peki burdaki mesaj ne ?
Akıllı telefonların insanları yaşayan ölüler gibi tuhaf yavaş ve yaptığı ayrıca bu resimde androidin yanındaki kurabiye zombi icsnin sembolünün nasıl olacağının mesajını veriyor
yani bunlar benim görüşlerim ama öylesine bir gizli resim koyulması mantıksız değil mi?

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
E peki şimdiki mesaj nedir. Nyan cat animasyonunda androidcikler :)

cyber

cyber

Üye
telefonlar yavaş yavaş insanları etkisi altına alıyor :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hemen symbiana geçin akıllı falan değil :D

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi, Amaru Shady, Dede ve 1 kişi daha
TheMadness

TheMadness

Üye

doctorrr

doctorrr

Üye
:hmmm hepsi amerikanın oyunları :ah :kop:

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
Symbianize

Symbianize

Üye
Hemen 3310 aliyoruz hemennn :kop:

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
avcitalip

avcitalip

Üye
her zaman demiştim yine diyorum google bir mason kuruluşudur !!!

adamların bu tarz subliminal mesajlarla bilinç altımıza girdiklerini biliyoruz ( youtube a yazın)

android hakkında hiç subliminal mesaja rastlamadım ama buda bu oyunun bir parçası olabilir oyunlarda mesela max payne de var bir tane hani o tanrının gözü dedikleri üçken vardıya o maxpayne de bir duvara çizilmiş masonik sembollerle bilinç altımıza yerleşiyorlar aslında...

not : android ve google ı kesinlikle kötüleme gibi bir amacım yok olanları söylüyorum sunulan hizmetlerden gayet memnunum...

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
blacktalon

blacktalon

Üye
Bunu anlamamak zor degil zaten pcye internete veya elektronik aletlere fazla baglanmamak lazım beyne yazık o olnadımıda ne kalıyoki geriye ayrıca fotograftada telefonla konusan zombiler var anlasılamayacak bisey yok

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
insanları zombileştitiyorlarmışlar gbi bir izlenim bırakılmış...

PriZm

PriZm

Üye
her zaman demiştim yine diyorum google bir mason kuruluşudur !!!

adamların bu tarz subliminal mesajlarla bilinç altımıza girdiklerini biliyoruz ( youtube a yazın)

android hakkında hiç subliminal mesaja rastlamadım ama buda bu oyunun bir parçası olabilir oyunlarda mesela max payne de var bir tane hani o tanrının gözü dedikleri üçken vardıya o maxpayne de bir duvara çizilmiş masonik sembollerle bilinç altımıza yerleşiyorlar aslında...

not : android ve google ı kesinlikle kötüleme gibi bir amacım yok olanları söylüyorum sunulan hizmetlerden gayet memnunum...
:eller:

enes122

enes122

Üye
Korkmaya başladım :D

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Ben anlamadım açıkcası birşey.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
rihanna ve bikac sanatcinin kliblerinde acikca cinsellik ve escinsellikten bahsediliyor ve daha neler neler

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt