Silinen Üye 484994
Kapalı Hesap
Symbian Telefon Tavsiyesi?
Şu an 6630 kullanıyorum. s60v2 olduğunu biliyorsunuz bu telefonun. Şöyle 300-500 lira (belki 550 de olabilir üst limit) arasında symbian sistemli bir sıfır bir telefon tavsiyesi rica ediyorum. s60v3'ten ziyade daha üst modellerde bir telefon olabilirse bu fiyat aralığında, benim için daha iyi olur. Bi de tabii anna-belle adı verilen yepyeni bir symbian modeli var galiba. Anlayacağınız iyice kararsız durumdayım. Kuvvetle muhtemel birkaç ay sonra telefon alacağım. Bu yüzden tavsiyelerinizi ve hangi telefonu niçin tavsiye ettiğinizi yazarsanız çok sevinirim.
Teşekkürler.
Bu arada n96 almayı düşünüyordum ama galiba onun sıfırı artık piyasada yok. Bu yüzden tavsiyenizi istiyorum.
Öncelikli tercihim dokunmatik olmayan ve görüntülü görüşmesi olan telefonlar. Tabii duruma göre dokunmak da tercih edebilirim. Özelliğine göre.
Teşekkürler.
Bu arada n96 almayı düşünüyordum ama galiba onun sıfırı artık piyasada yok. Bu yüzden tavsiyenizi istiyorum.
Öncelikli tercihim dokunmatik olmayan ve görüntülü görüşmesi olan telefonlar. Tabii duruma göre dokunmak da tercih edebilirim. Özelliğine göre.

Bir de 700'ü sormuştum ama sanırım daha fazla zorlamaya gerek yok. 603 en ideali duruyor her yönden. Varsın görüntülü görüşme de olmasın. Şimdiki telefonda var da ne oluyor? 50 kişiden 2 tanesinde bile yok öyle görüntülü görüşme telefonu. Teşekkür ettim hepinize birden. Vakti gelince 603'ü alacağım.