Symbian Telefon Tavsiyesi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Symbian Telefon Tavsiyesi?
Şu an 6630 kullanıyorum. s60v2 olduğunu biliyorsunuz bu telefonun. Şöyle 300-500 lira (belki 550 de olabilir üst limit) arasında symbian sistemli bir sıfır bir telefon tavsiyesi rica ediyorum. s60v3'ten ziyade daha üst modellerde bir telefon olabilirse bu fiyat aralığında, benim için daha iyi olur. Bi de tabii anna-belle adı verilen yepyeni bir symbian modeli var galiba. Anlayacağınız iyice kararsız durumdayım. Kuvvetle muhtemel birkaç ay sonra telefon alacağım. Bu yüzden tavsiyelerinizi ve hangi telefonu niçin tavsiye ettiğinizi yazarsanız çok sevinirim.

Teşekkürler.

Bu arada n96 almayı düşünüyordum ama galiba onun sıfırı artık piyasada yok. Bu yüzden tavsiyenizi istiyorum.

Öncelikli tercihim dokunmatik olmayan ve görüntülü görüşmesi olan telefonlar. Tabii duruma göre dokunmak da tercih edebilirim. Özelliğine göre.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
en fazla 550 diyorsan nokia 603 tam sana göre.

ANIL

ANIL

Admin
bende 603 almanı tavsiye edebilirim...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
nokia 603 biçilmez kaftan senin için 550 600 arasında

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
en fazla 550 diyorsan nokia 603 tam sana göre.

Pek çok özelliği var ama görüntülü görüşme özelliğinden yoksun olduğu için onu tercih etmem. Bir kereden alacağım için görüntülü görüşme özelliği de olmasını istiyorum. Aslında internette telefonlar çok uygun fiyatlara olabiliyor. O yüzden bu telefondan daha iyilerinin de aynı fiyat aralığında olduğuna eminim.

Ayrıca nokia 603 460-470 liraya da alınabiliyor internette.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Pek çok özelliği var ama görüntülü görüşme özelliğinden yoksun olduğu için onu tercih etmem. Bir kereden alacağım için görüntülü görüşme özelliği de olmasını istiyorum. Aslında internette telefonlar çok uygun fiyatlara olabiliyor. O yüzden bu telefondan daha iyilerinin de aynı fiyat aralığında olduğuna eminim.

kardeşim ınan ki o fiyata android telefonlar arasında bile alabileceğim en iyi telefon 603. Görüntülü görüşme istiyosun diyorsun Işte iş orada bozuluyor. Bu fiyata bu özellikte telefon bulamazsın.

doctorrr

doctorrr

Üye
c6-01 o zaman 500-600 civarı :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
603 olabilir :)

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yapmayın arkadaşlar. c5-00 bile görüntülü görüşme özelliğine sahip ve fiyat aralığı 450-550 lira arasında olan bir telefon. Nasıl nokia 603 en iyisi dersiniz.

doctorrr

doctorrr

Üye
Yapmayın arkadaşlar. c5-00 bile görüntülü görüşme özelliğine sahip ve fiyat aralığı 450-550 lira arasında olan bir telefon. Nasıl nokia 603 en iyisi dersiniz.
görüntülü görüşme olsun diyorsa c6-01 :oke:

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

sırf görüntülü görüşme özelliği var diye c5-00 603ten iyi olamaz. 603 en önemlisi symbian belle. c5-00 symbian^3 bile değil. 603 performans bakımından c7 ve n8 den bile iyiyken c5-ten kötü olamaz.

- - - Eklendi - - -

Peki karşılaştırma yaparsak 603 mü daha iyi, yoksa c6-01 mi? Yani birinden birini seçeceğim için değil de sorayım istedim.

kamera hariç 603 her yönden iyi. Öncelikli olarak yeni güncelleme alacak.

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet, yani işletim sistemi en son seçenek olsa da benim için ilk sırada yer alıyor önem bakımından. Zaten bu yüzden sıfır telefon istiyorum. Görüntülü görüşme dışında arayabileceğim hemen her özelliğe sahip olduğunu görüyorum 603'ün. Peki şu ovi maps desteği gibi yeni nokia telefonlarda sağlanan ücretsiz hizmetlere bu telefon modelinde de yer veriliyor mu?

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Evet, yani işletim sistemi en son seçenek olsa da benim için ilk sırada yer alıyor önem bakımından. Zaten bu yüzden sıfır telefon istiyorum. Görüntülü görüşme dışında arayabileceğim hemen her özelliğe sahip olduğunu görüyorum 603'ün. Peki şu ovi maps desteği gibi yeni nokia telefonlarda sağlanan ücretsiz hizmetlere bu telefon modelinde de yer veriliyor mu?

ücretsiz hizmetler derken neyi kastediyorsun. Ovi mapsten başka

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ücretsiz hizmetler derken neyi kastediyorsun. Ovi mapsten başka

Genel anlamda sormuştum. "İleriki güncellemeleri alabilecek" sözüne binaen. Forumdaki bir başka konuyu biraz inceledim ve anlaşılan ayda yılda 1 yapılan görüntülü görüşme için c6-01'i almak çok aptalca bir karar olacak. Bu ikisinden biri olursa 603 tercih sebebidir. Şartlar dahilinde 603'le kıyaslanabilecek benzer işletim sistemli bir başka telefon var mı peki?

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Genel anlamda sormuştum. "İleriki güncellemeleri alabilecek" sözüne binaen. Forumdaki bir başka konuyu biraz inceledim ve anlaşılan ayda yılda 1 yapılan görüntülü görüşme için c6-01'i almak çok aptalca bir karar olacak. Bu ikisinden biri olursa 603 tercih sebebidir. Şartlar dahilinde 603'le kıyaslanabilecek benzer işletim sistemli bir başka telefon var mı peki?

evet yeni güncellemelere tamamen açık 603.
c6-01 yerine 603 alacaksan eğer çok iyi bir karar olur. Bu fiyata bu telefondan iyi telefon bulamazsın android galaxy ace var android 600-650 lira arası ekran kalitesi çok kötü performans o kadar kötü değil fakat 603 kadar asla olamaz. Yani anlayacağın bu fiyata en iyi telefon 603 :oke:

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
evet yeni güncellemelere tamamen açık 603.
c6-01 yerine 603 alacaksan eğer çok iyi bir karar olur. Bu fiyata bu telefondan iyi telefon bulamazsın android galaxy ace var android 600-650 lira arası ekran kalitesi çok kötü performans o kadar kötü değil fakat 603 kadar asla olamaz. Yani anlayacağın bu fiyata en iyi telefon 603 :oke:

Zaten ne kadar ucuz olsa da diğer telefonları tercih edemiyorum. Symbian'a alışınca ötesi oyuncak gibi geliyor. :D Bir de 700'ü sormuştum ama sanırım daha fazla zorlamaya gerek yok. 603 en ideali duruyor her yönden. Varsın görüntülü görüşme de olmasın. Şimdiki telefonda var da ne oluyor? 50 kişiden 2 tanesinde bile yok öyle görüntülü görüşme telefonu. Teşekkür ettim hepinize birden. Vakti gelince 603'ü alacağım.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Hayırlı Olsun o zaman:)

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
701'i ben de düşündüm ama o kadar para vermek zor geliyor. Tabii bunca özelliğe ek olarak görüntülü görüşmenin yapılabiliyor olması da eksiksiz bir telefon gibi görünmesine sebep oluyor. Hele 603'ü alacak duruma geleyim de, ondan sonra 603 mü yoksa 701 mi diye karar veririm. Sağolasın.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
701'i ben de düşündüm ama o kadar para vermek zor geliyor. Tabii bunca özelliğe ek olarak görüntülü görüşmenin yapılabiliyor olması da eksiksiz bir telefon gibi görünmesine sebep oluyor. Hele 603'ü alacak duruma geleyim de, ondan sonra 603 mü yoksa 701 mi diye karar veririm. Sağolasın.

rica ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt