Ben 10 kişiliğim :D - - - Eklendi - - - Hayır ben o söz için dedim sadece :hmmm Şüpesiz :D
BreakerZote Üye MasteLaa' Alıntı: Ben 10 kişiliğim - - - Eklendi - - - Hayır ben o söz için dedim sadece Genişletmek için tıkla ... Şüpesiz
MasteLaa' Alıntı: Ben 10 kişiliğim - - - Eklendi - - - Hayır ben o söz için dedim sadece Genişletmek için tıkla ... Şüpesiz
OttomaN TigeR Üye random1' Alıntı: anca gidersin naşla bakalım. Genişletmek için tıkla ... sen kendine yetersin
doctorrr Üye random1' Alıntı: anca gidersin naşla bakalım. Genişletmek için tıkla ... bilgisayarını kapat ve uyu birazcık uykusuzluktan huysuzlanyıyorsun böyle
random1' Alıntı: anca gidersin naşla bakalım. Genişletmek için tıkla ... bilgisayarını kapat ve uyu birazcık uykusuzluktan huysuzlanyıyorsun böyle
random1 Üye MasteLaa' Alıntı: Bizi deniyorlar yahu kavga ettikleri yok ben anladım Genişletmek için tıkla ... gecenin 2 sinde deneme? sanmıyorum
MasteLaa' Alıntı: Bizi deniyorlar yahu kavga ettikleri yok ben anladım Genişletmek için tıkla ... gecenin 2 sinde deneme? sanmıyorum
MasteLaa Üye __xXx__' Alıntı: sağol kardeşim ama keşke bi de tartışmalar olmasa Genişletmek için tıkla ... Ben Gökçen abimi tanıyorum o böyle yapmaz rahat olun ciddi değiller bence ikisini de tanırım
__xXx__' Alıntı: sağol kardeşim ama keşke bi de tartışmalar olmasa Genişletmek için tıkla ... Ben Gökçen abimi tanıyorum o böyle yapmaz rahat olun ciddi değiller bence ikisini de tanırım
__xXx__ Üye Şehriyar' Alıntı: Sohbetimiz artsin mesaj sayisi muhim degil Genişletmek için tıkla ... inşallah hocam sohbetimiz artsın dostluklar pekissin
Şehriyar' Alıntı: Sohbetimiz artsin mesaj sayisi muhim degil Genişletmek için tıkla ... inşallah hocam sohbetimiz artsın dostluklar pekissin
MasteLaa Üye random1' Alıntı: gecenin 2 sinde deneme? sanmıyorum Genişletmek için tıkla ... Kuzum seni tanıyorum ben merak etme
random1' Alıntı: gecenin 2 sinde deneme? sanmıyorum Genişletmek için tıkla ... Kuzum seni tanıyorum ben merak etme
random1 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: sen kendine yetersin Genişletmek için tıkla ... herkese yeterim sen merak etme
OttomaN TigeR' Alıntı: sen kendine yetersin Genişletmek için tıkla ... herkese yeterim sen merak etme
doctorrr Üye Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 4 misafir) ynsemrekose, DreaMagiC+, __xXx__, Türe+, BreakerZote, codblackops2
Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 4 misafir) ynsemrekose, DreaMagiC+, __xXx__, Türe+, BreakerZote, codblackops2
codblackops2 Üye 2 olgun insansınız ama şu ettiğniz laflara bakın 5 yaşındaki çocuklar birbirlerine böyle diyor
OttomaN TigeR Üye random1' Alıntı: herkese yeterim sen merak etme Genişletmek için tıkla ... senin ağzını yerim ben
MasteLaa Üye codblackops2' Alıntı: Yahu bunlar nasıl laflar napıyorsunuz siz kesin tartışmayı Kardeş kardeşe düşman olur mu hiç Genişletmek için tıkla ... Sıkma canını bizimle oynuyorlar
codblackops2' Alıntı: Yahu bunlar nasıl laflar napıyorsunuz siz kesin tartışmayı Kardeş kardeşe düşman olur mu hiç Genişletmek için tıkla ... Sıkma canını bizimle oynuyorlar
codblackops2 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: senin ağzını yerim ben Genişletmek için tıkla ... İnanamıyorum size.Gerçekten inanamıyorum.
OttomaN TigeR' Alıntı: senin ağzını yerim ben Genişletmek için tıkla ... İnanamıyorum size.Gerçekten inanamıyorum.