ayın üyesi olarak sana susmak düşer abi boşver... Hiç yakışmadı bu cidden. :hmmm
Türe Üye nsekiz' Alıntı: ayın üyesi olarak sana susmak düşer abi boşver... Genişletmek için tıkla ... Hiç yakışmadı bu cidden.
nsekiz' Alıntı: ayın üyesi olarak sana susmak düşer abi boşver... Genişletmek için tıkla ... Hiç yakışmadı bu cidden.
OttomaN TigeR Üye random1' Alıntı: sıkılsa ne olacak ki? bir durum mu var? Genişletmek için tıkla ... sen işine bak hadi canım
random1' Alıntı: sıkılsa ne olacak ki? bir durum mu var? Genişletmek için tıkla ... sen işine bak hadi canım
codblackops2 Üye nsekiz' Alıntı: lise orada işte... Genişletmek için tıkla ... Nedense hiç duymamışım yahu
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: la bi git gece gece şu mübarek günde canımı sıkma Genişletmek için tıkla ... ya abi yapmayın gözünüzü seveyim ya şurda bi oturduk lafa daldık ne bu şimdi
OttomaN TigeR' Alıntı: la bi git gece gece şu mübarek günde canımı sıkma Genişletmek için tıkla ... ya abi yapmayın gözünüzü seveyim ya şurda bi oturduk lafa daldık ne bu şimdi
MasteLaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: la bi git gece gece şu mübarek günde canımı sıkma Genişletmek için tıkla ... Gökçen abim bu sen misin
OttomaN TigeR' Alıntı: la bi git gece gece şu mübarek günde canımı sıkma Genişletmek için tıkla ... Gökçen abim bu sen misin
random1 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: sen işine bak hadi canım Genişletmek için tıkla ... anca gidersin naşla bakalım.
OttomaN TigeR' Alıntı: sen işine bak hadi canım Genişletmek için tıkla ... anca gidersin naşla bakalım.
Şehriyar Üye __xXx__' Alıntı: sık sık görmek isteriz Genişletmek için tıkla ... Eskiden sık sık buradaydım 900 kusur mesajim var
__xXx__' Alıntı: sık sık görmek isteriz Genişletmek için tıkla ... Eskiden sık sık buradaydım 900 kusur mesajim var
random1 Üye MasteLaa' Alıntı: Gökçen abim bu sen misin Genişletmek için tıkla ... benim için endişelen yok
MasteLaa Üye BreakerZote' Alıntı: Azalmışız Genişletmek için tıkla ... Ben 10 kişiliğim - - - Eklendi - - - random1' Alıntı: benim için endişelen yok Genişletmek için tıkla ... Hayır ben o söz için dedim sadece
BreakerZote' Alıntı: Azalmışız Genişletmek için tıkla ... Ben 10 kişiliğim - - - Eklendi - - - random1' Alıntı: benim için endişelen yok Genişletmek için tıkla ... Hayır ben o söz için dedim sadece
__xXx__ Üye MasteLaa' Alıntı: Ağzından bal damlıyor Arda abim Genişletmek için tıkla ... sağol kardeşim ama keşke bi de tartışmalar olmasa
MasteLaa' Alıntı: Ağzından bal damlıyor Arda abim Genişletmek için tıkla ... sağol kardeşim ama keşke bi de tartışmalar olmasa
codblackops2 Üye Abiler bakın açık açık söylüyorum tartışmayı bitirin ne derdiniz varsa özelden halledin ve size inanamıyorum şu an
Abiler bakın açık açık söylüyorum tartışmayı bitirin ne derdiniz varsa özelden halledin ve size inanamıyorum şu an
Türe Üye __xXx__' Alıntı: sağol kardeşim ama keşke bi de tartışmalar olmasa Genişletmek için tıkla ... keşke abim
__xXx__' Alıntı: sağol kardeşim ama keşke bi de tartışmalar olmasa Genişletmek için tıkla ... keşke abim
ANIL Admin görüşmek üzere arkadaşlar yemek hazır bir daha bulamam yoksa kendinize iyi bakın iyi geceler...
__xXx__ Üye Şehriyar' Alıntı: Eskiden sık sık buradaydım 900 kusur mesajim var Genişletmek için tıkla ... daha da artar inşallah
Şehriyar' Alıntı: Eskiden sık sık buradaydım 900 kusur mesajim var Genişletmek için tıkla ... daha da artar inşallah
codblackops2 Üye random1' Alıntı: benim için endişelen yok Genişletmek için tıkla ... Yahu bunlar nasıl laflar napıyorsunuz siz kesin tartışmayı Kardeş kardeşe düşman olur mu hiç
random1' Alıntı: benim için endişelen yok Genişletmek için tıkla ... Yahu bunlar nasıl laflar napıyorsunuz siz kesin tartışmayı Kardeş kardeşe düşman olur mu hiç
MasteLaa Üye nsekiz' Alıntı: ayın üyesi olarak sana susmak düşer abi boşver... Genişletmek için tıkla ... Bizi deniyorlar yahu kavga ettikleri yok ben anladım
nsekiz' Alıntı: ayın üyesi olarak sana susmak düşer abi boşver... Genişletmek için tıkla ... Bizi deniyorlar yahu kavga ettikleri yok ben anladım
codblackops2 Üye nsekiz' Alıntı: görüşmek üzere arkadaşlar yemek hazır bir daha bulamam yoksa kendinize iyi bakın iyi geceler... Genişletmek için tıkla ...
nsekiz' Alıntı: görüşmek üzere arkadaşlar yemek hazır bir daha bulamam yoksa kendinize iyi bakın iyi geceler... Genişletmek için tıkla ...
Şehriyar Üye __xXx__' Alıntı: daha da artar inşallah Genişletmek için tıkla ... Sohbetimiz artsin mesaj sayisi muhim degil
__xXx__' Alıntı: daha da artar inşallah Genişletmek için tıkla ... Sohbetimiz artsin mesaj sayisi muhim degil