Orhan hoş geldin. Fatih olur canım benim R1 Abi hoşgeldin
doctorrr Üye Türe' Alıntı: Nasılllllllllllll Genişletmek için tıkla ... senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun tuttuğunu ben hiç görmedim hayatımda sayın işveren bay
Türe' Alıntı: Nasılllllllllllll Genişletmek için tıkla ... senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun tuttuğunu ben hiç görmedim hayatımda sayın işveren bay
BreakerZote Üye MasteLaa' Alıntı: Hoş buldum Gökçen abim ne zamandır PM atmıyorum yarın atayım müsahit olursan konuşalım Kardom Hoş buldum canımın içi iyiyim teşekkür ediyorum sen nasılsın Hamd olsun Anıl iyiyim nasıl gidiyor işler ? Genişletmek için tıkla ... Biraz Daha İyi
MasteLaa' Alıntı: Hoş buldum Gökçen abim ne zamandır PM atmıyorum yarın atayım müsahit olursan konuşalım Kardom Hoş buldum canımın içi iyiyim teşekkür ediyorum sen nasılsın Hamd olsun Anıl iyiyim nasıl gidiyor işler ? Genişletmek için tıkla ... Biraz Daha İyi
ANIL Admin ynsemrekose' Alıntı: yok abi birinden biri Genişletmek için tıkla ... sade olsun o zaman...
Türe Üye ynsemrekose' Alıntı: senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun tuttuğunu ben hiç görmedim hayatımda sayın işveren bay Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ynsemrekose' Alıntı: senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun tuttuğunu ben hiç görmedim hayatımda sayın işveren bay Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
doctorrr Üye nsekiz' Alıntı: sade olsun o zaman... Genişletmek için tıkla ... dur gidip alayım bi dakka
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: Ne Yaptııııııınnnn Genişletmek için tıkla ... ne-yi n'aaaptıııın!!!!!!!!!!!!!!
doctorrr Üye Türe' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... e ama yuhh ama erdal abiii yuuuh ama
Türe' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... e ama yuhh ama erdal abiii yuuuh ama