Ucuz Ve kaliteli Tabletlerle ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
Ucuz Ve kaliteli Tabletlerle ilgili
Arkadaşlar yeni bir olaya başladım blogumda Nokia ve linux'le alakası olmayan yazılar yazacağım bu da part 1 umarım beğenirsiniz :D
biraz hatalar ve basitlik olabilir tabi .

link e de tıklarssanız :D

Ucuz Tablet :)

Evet arkadaşlar bugün itibariyle yeni bir olaya başlıyoruz spesifik konular altında yazılar yazacağız ilk yazı da bu . :)
Google'ın Nexus 7'sini (1 yıl süren dedikodu maratonun ardından ) tanıtmasıyla kızışmaya can atan ucuz tablet piyasası iyice canlandı . Zaten Kindle Fire gibi tabletlerle büyük patlamalar yaşayan 7 inçlik ucuz tablet farikasına Google Nexus 7'yle ayrı bir tat getirdi " Muhteşem Performanslı Ucuz tablet" evet açıkçası ben de bu tableti almayı düşünüyorum . Eğer donanım özelliklerine bakacak olursak bu tablet çığır açıyor Tegra 3 1 gb ram 1280x800 ekran çözünürlüğü , benim çok sevdiğim Corning Gorilla glass'la ve Android 4.1 Jelly Bean'la geliyor Yani bu bebeğin fiyatı düşük yaptığı iş büyük diyebiliriz.
Herneyse fiyatı da 199$ olacak ama maalesef 1. elden bu cihazı satın almak için bin takla atmamız gerekeceği için vergilerde dahil bize 450 Tl'ye günahının çıkacağanı tahmin ediyorum.
Mini iPad ve Kindle Fire 2 dedikoduları kızıştı.
Bizim için çok iyi bir haber diyebilirim çünkü Apple mini iPad'e gereklilik duymuyordu Google'dan eksiği kalmaması için kesinlikle uzun vadede veya kısa vadede böyle bir cihaz üretebilir zaten bekleniyordu ama
Nexus 7 işleri hızlandırdı diyebiliriz . Gelelim Kindle Fire 2'ye önce ben sizden bir apple fanının (iPhoneDo)
çektiği bir Kindle Fire incelemesi izlemenezi isteyeceğim sonra devam edelim.

[video=youtube;tJZ5Cs6b4UQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tJZ5Cs6b4UQ[/video]

Ha ha ha bu arkadaş gerçekten çok iyi kanımca da biraz haklılık payı da yok değil.
Herneyse bu video'yu izledikten sonra Amazon'un Kindle Fire 2 ve Kindle Phone için
çalışmalarına başladığını her zaman ki gibi hain çinli üreticilerin sızdırdığı bilgilerden anlıyoruz.
Ve ilk Spesifik yazımızın sonuna geldik umarım beğenmişsinizdir . :) Takipte Kalın​

- - - Eklendi - - -

yorum atmaktan çekinmeyin

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve seytan_avcisi

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Kilitlenip kasılıyor ama Kindle Fire(mi herneyse işte:D)
Bu arada yazı için teşekkürler.
Umarım Surface'den de bahsedersin.:)

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sabırsızlanıyorum Surface'i bi tam tanıyabilsem yazacam da

surface'i tam olarak taniyabilmen icin cok iyi araştirman lazim. Herşeyden once iki modeli var ve birbirlerinden cok farklilar. Burada anlatsam uzun surer araştirmak istersen pmden ulaş gerekli linkleri vereyim.

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

Fabregas19

Fabregas19

Üye
bi telefona 800 900 TL vermektense tablet almakta guzel bır seçenek olabilir aslında

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi

surface'i tam olarak taniyabilmen icin cok iyi araştirman lazim. Herşeyden once iki modeli var ve birbirlerinden cok farklilar. Burada anlatsam uzun surer araştirmak istersen pmden ulaş gerekli linkleri vereyim.
Açtığın konuları Takip etmemenin zararları neysse elbet bir gün Surface Türkiyeye gelecek o zamana kadar bekleriz zaten merakım da kalmadı

bursa1616

bursa1616

Üye
ucuz ve kaliteli :) nedeymiş öyle tablet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt