FIFA 13'te Türkiye Ligi Yok!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
FIFA 13'te Türkiye Ligi Yok!

Bildiğiniz gibi Türkiye Futbol federasyonu (TFF) geçtiğimiz yıl aldığı karar ile oyunlardaki lisans anlaşmalarını klüplere bırakmış ve bu olay sonucunda FIFA 12'de Türkiye Ligi'ne hasret kalmıştık. "FIFA 13'te Türkiye ligi olacak mı?" soruları merak edilirken beklenen açıklama EA Sports'un halkla ilişkiler sorumlusu Romily Broad'tan geldi.

Takipçilerimizden Vüsal Yel, twitter hesabı üzerinden Broad'a beklenen soruyu iletmiş ve Broad'tan da bu konu ile ilgili açıklama gelmiş. "Korkarım, Türkiye ligi lisansına sahip değiliz" diyen Broad, "Geçtiğimiz yıl da bu lige sahip değildik. Malesef bazen bazı lig lisanslarında anlaşma sağlanmıyor." sözleriyle de bu konuya kesin bir nokta koymuş.

Tabi yapılan açıklamanın Broad'ın kişisel sayfasından yapıldığını da hatırlatalım. Buna rağmen Türkiye liginin FIFA 13'te yer almayacağını da söyleyebiliriz. Geçtiğimiz yıl sadece Galatasaray ile lisans problemi bulunmayan EA Sports'un bu sene hangi takımlara yer vereceği ise merak konusu. Muhtemelen Galatasaray'ın yer alacağı oyunda diğer büyükklüpleri de umarım görme şansına erişiriz.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Alacak mı? Almayacak mı?:hmmm

Jitou

Jitou

Üye
Sorun değil illaki yaması vardır :naughty:

liselixx

Üye
demosu ne zaman acaba?

India

India

Üye
    Konu Sahibi
fifa 13 te türkiye ligi olamayacak büyük ihtimalle ama yazılanlara göre pes 2013te birçok lig (Türkiye ligi de dahil) oyuna eklenecekmiş. olursa benim için pes 1 numara bundan sonra.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
fifa 13 te türkiye ligi olamayacak büyük ihtimalle ama yazılanlara göre pes 2013te birçok lig (Türkiye ligi de dahil) oyuna eklenecekmiş. olursa benim için pes 1 numara bundan sonra.

TFF 1. Lig gelse bile PES'e para vermem. : ?

Türe

Türe

Üye
Peste yapay zeka zaten var. Oynamasini bilmeyen pes oynamasin sonra garip garip laflar ediyolar.

lolaman

lolaman

Üye
Ağa eskiden ps2 de pes oynarken 2011 oynardık uzaktan şut çekince kaleye giderdi defansı tuşa basmadan analoğu sağ sol yapınca geçerdik ama fifa da türkiye ligi yoksa benim için bitmiştir artık fifa maalesef :D

erko merko

erko merko

Üye
Peste ne defans,nede yapay zeka var saçma sapan bir oyun, balon gibi top,kambur robot gibi adamlar,gerçeklikten çok uzak kaleciler vs. Pes arcade bir oyun yani basit bir oyun, fifa ise gerçek futbol simulasyonu akıl,zeka,tecrübe gerektirir, fifadaki defans sistemi pes oynayanlara zor geliyor çünkü peste defansa dair hiçbir şey yok. Fifadaki fizik motoru yeter yahu.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Peste yapay zeka zaten var. Oynamasini bilmeyen pes oynamasin sonra garip garip laflar ediyolar.

:oha:
FIFA'yla kıyaslanamayacak kadar kötü bir zeka. Hem hücum hem defans olarak. Şimdi yoldayım en kısa zamanda video da koyacam

lolaman

lolaman

Üye
Peste ne defans,nede yapay zeka var saçma sapan bir oyun, balon gibi top,kambur robot gibi adamlar,gerçeklikten çok uzak kaleciler vs. Pes arcade bir oyun yani basit bir oyun, fifa ise gerçek futbol simulasyonu akıl,zeka,tecrübe gerektirir, fifadaki defans sistemi pes oynayanlara zor geliyor çünkü peste defansa dair hiçbir şey yok. Fifadaki fizik motoru yeter yahu.
Defans güzel bencede ama internette gördüm fifa 2012 gol sevincinde adamlar öpüşüyor :D

erko merko

erko merko

Üye
Defans güzel bencede ama internette gördüm fifa 2012 gol sevincinde adamlar öpüşüyor :D

Fizik motoru ilk defa kullanıldğı için olur öyle hatalar. Fifa 13'te olacağını sanmıyorum.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

sonunda fark edebildiniz neyin daha iyi olduğunu.
FIFA 12'deki motor yeniydi, bu sene saçma hatalar olmaz.

- - - Eklendi - - -

Fizik motoru ilk defa kullanıldğı için olur öyle hatalar. Fifa 13'te olacağını sanmıyorum.

wow. Aynı şeyleri yazmışız

- - - Eklendi - - -

Ağa eskiden ps2 de pes oynarken 2011 oynardık uzaktan şut çekince kaleye giderdi defansı tuşa basmadan analoğu sağ sol yapınca geçerdik ama fifa da türkiye ligi yoksa benim için bitmiştir artık fifa maalesef :D

bu FIFA'nın değil TFF'nin sorunu.

lolaman

lolaman

Üye

sonunda fark edebildiniz. FIFA 12'deki motor yeniydi, bu sene saçma hatalar olmaz.

- - - Eklendi - - -

wow. Aynı şeyleri yazmışız
Biliyorum ilk kez fizik motoru kullandı o yüzden pesten daha güzel ama yeni olduğu için hatalar yaşandı ben national geographic te fifa 2012 nin nasıl yapıldığını izledim adamlar bayağı uğraşıyo gerçek futbolcuların hareketlerinden esinlenmişler üstlerine nokta nokta hareket algılayıcıları takmışlar mesela ball roll yapıyosun ya onu gerçek adamlar yapmış oyun yapılırken sende gerçekçiliğe en yakın olan anı yaşıyosun oyunda.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

:ah bazen yapıyorlar öyle şeyler. Ben onu yapmayı başaramadım ama. Onun için uğraşmak gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt