TÜRKÇE yeni Hero of Sparta HD 1.1.2 - Signed

Sponsorlu Bağlantılar

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeş kusura bakma ama sende adam gibi bi başlık yaz 1.10(2) diye ben müneccim miyim 1.1.2den 1.10(2) olduğunu ne bileyim ayrıca başlığa türkçe yazmış olsan kimse tek soru sormaz heralde. Insanlar başlığa bakıp indirme yapar herşeyi tek tek indirip denemeyi kimse istemez sanırım. Bi Sensation' un paylaştığı içeriğe bu ne neye yarar sürüm kaç yenilik ne diye sormamışımdır sende bilmiyosan ona bırak bu işleri adamın yazdığı başlık soruya mahal bırakmıyo.
Sana katılıyorum ama konuyu açan arkadaşa da hak vermek lazım. Ne konuda vermek lazım şöyle diyim adamlar yüklemeden binbir çeşit soru soruyo bir tane sorarsın yüklemen için gerekliyse yüklersin üst üste soruya ne gerek var ben sordum diğerinden farkı ne türkçe olması dedi tamamdır işte yükledim gitti...

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

realplayer2

realplayer2

Üye
tabi öle ama kendisi bile kendi cihazına yüklemeden paylaşım yaparsa böyle olur link n8fancluba ait sorulan sorulara cevap veremediği için sinir yaptı arkadaş en başta teşekkür ettim ama kendi sinir yaptı ben napim.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

:tşk:

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
tabi öle ama kendisi bile kendi cihazına yüklemeden paylaşım yaparsa böyle olur link n8fancluba ait sorulan sorulara cevap veremediği için sinir yaptı arkadaş en başta teşekkür ettim ama kendi sinir yaptı ben napim.

kardeşim ben sinir kolay kolay yapmam 1.1.2 ortadaki birin önünde 0 olmadığı için ben 1.10.2 diye yazdım ben kendi telefonuma yüklemiş olmasaydım ekran görüntüsü veremez dim çok değil fakat bir nebze üstata (sensation) yardımcı olmak istedim benim bulduğum sitede dahi açıklamasında türkçe diye yazmıyor ve indirne linki yenilendi direk mediafire ye kendim yükledim ve son olarak şunları söyleyeyim amacım kimseyi kırmak değil iyi forumlar

- - - Eklendi - - -

:rica:

realplayer2

realplayer2

Üye
kusura bakma kardeşim oruç başımıza vurdu işte

• Beğen
atakan25

atakan25

Üye
hiç yüklemedim bi deneyeyim

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi

jatvalca

jatvalca

Üye
türkçe her oyunu severim
kardeşim eline koluna sağlık teşekkürler

• Beğen

StigmatA

Üye
emeğinize sağlık

• Beğen
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Yalnız kardeşim ben yüklerken bir sorunla karşılaştım o yüzden yüklemedim acaba benle aynısını yaşayan var mı... Yüklerken eski bir sürümle değişsin mi dedi? Bu galiba bendekinin daha ileri sürüm olduğunu gösteriyo...

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
ben yüklerkende aynısını dedi zaten sürüm numaraları yazar 1.1.2 şu an en son çıkanı

akinorta

Üye
helal olsun gamelofta hiç düşünmezdim türkçe oyun. Ama tabi olmalıydı çünkü mağazayı en çok kullanan 5. Ülkeyiz. Avrupa da birinciyiz.

Teşekkürler gamelofta ve paylaşan arkadaşa bu sürümü öğrendiğim iyi oldu. Mağazadan güncelleyeyim hemen.

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi

hakan_710

hakan_710

Üye
oyunun türkçe olması güzel olmuş kurduktan sonra türkçe olarak açılıyor ama küçük bir sorun var yada ben yapamadım. Kurcalarken Dil değiştirme menüsune girdim türkçe seçeneğini bulamadım. Denemek için ingilizceyi seçmiştim sonrasında türkçeye dönemeyince oyunun kurulu olduğu dizine girip save dosyasını silmek zorunda kaldım. :) aynı sorun sizde de var mi yoksa ben mi yapamadım ?

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
yükleme dosyası elinde ise sil yeniden yükle

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
yok maalesef direk türkçe açılıyor zaten

seyfipasa

seyfipasa