istenmeyen gsm numarasının nasıl engellenmesi sağlanır....

Sponsorlu Bağlantılar

selmangulec

selmangulec

Üye
    Konu Sahibi
istenmeyen gsm numarasının nasıl engellenmesi sağlanır....
merhabalar ,
turkcell sisteminde istenmeyen aramaları kara listeye alarak aramalarını engelleyen bir sistem bulunuyor mu? 5800 için sis dosyası işlem yapmadan kullanacağım proğ. bulamadım. (ya tel hacklenecek yada sertifika alınacak kod girilcek ... ) işlem merkezi ile numara yazıp engellenem vb. yapabilirmiyim... yada yoksa ne yapmam gerekiyor ... böyle birşey yaşayan var mı?

saygılar...
selman

plusnettr

plusnettr

Üye
Online İşlem Merkezine bir bakın var diye hatırlıyorum

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Malesef yok,turkcell kişisel numara engellemiyor aramalara kapatıyor anca telefonunuzu ama şu anlık çözümünüz telefonunuzu hack yapıp o programlardan yüklemek.
Bir başka çözümde android telefon almak genelde onlarda oluyor,bu tür programlar.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Malesef yok,turkcell kişisel numara engellemiyor aramalara kapatıyor anca telefonunuzu ama şu anlık çözümünüz telefonunuzu hack yapıp o programlardan yüklemek.
Bir başka çözümde android telefon almak genelde onlarda oluyor,bu tür programlar.
call blocker uygulamaları mevcut. ama hack yapıp o programı yüklemek daha mantıklı.

spy ghost

spy ghost

Üye
Black list kullan kurtul ben mesajlardan kurtulma yolu arıyordum adam işi yokuşa sürdü dava aç dedi direkt

phasan

phasan

Üye
bu ıstedıgın hıç bır gsm operatorunde yok sadece telefona program yukleme ıle oluyor

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Black list kullan kurtul ben mesajlardan kurtulma yolu arıyordum adam işi yokuşa sürdü dava aç dedi direkt
Açsaydın sende o nasıl rahatça söylüyorsa sende rahatça yapsaydın:)
Tabi şuda var öyleleri kendini birşey sanar ama hiç aklına bile gelimiyen birşeyden bir bela geliyor başlarına:)

spy ghost

spy ghost

Üye
Açsaydın sende o nasıl rahatça söylüyorsa sende rahatça yapsaydın:)
Tabi şuda var öyleleri kendini birşey sanar ama hiç aklına bile gelimiyen birşeyden bir bela geliyor başlarına:)
yok ya bunu bana müşteri hizmetleri söyledi

Üst Alt