mümkünse kız
- - - Eklendi - - -
soruyom la sadece dövmeyecem
Konuya giren kişi mümkünse kız yazısını görünce ne düşünür 

Hocam sende şimdi amaKonuya giren kişi mümkünse kız yazısını görünce ne düşünür
Neyse![]()

ben gelebilirim oraya jrlfnşsmdl

balıkesirmi aman Allah korusun![]()

yok benim amacım insan içine karışmak çevrem hep erkek bıktım la artık odunmuyum ben![]()

haydii![]()

mümkünse kız
- - - Eklendi - - -
soruyom la sadece dövmeyecem

Malesef öyle odun odun yaşıyorum
Kız arkadaşım var. Onun dışında çevrem hep erkek. Bazen kız arkadaşlarımın arkadaşlarıyla takıldıgım oluyor
Tabi insan içine fazla karışınca çok göze batıyosun Çok biliyor hesabı.![]()

kardeş ben varım ama olmadı bunlar![]()

biliyom bir kaç üye daha var balıkesir de ama samimi sohbetimiz yok onlarla![]()

oda dogru ama ne bıleyim
olmaz ama buluşun kaynaşın. Çevreye karışmak demek budur işte gideceksiniz kafeye vs.vs insan içine böyle karışırsınız.
Bak bana : Revengeful'a o kadar gel buluşalım dedim her zaman yan çizdi![]()

oda dogru ama ne bıleyim![]()
ister git ister gitme. İşin bir tarafında odun odun durmak var. Diğer tarafında ise kaynaşıp sosyalleşmek var
seçim senin 
sosyalleşmek iyi hoş da gitcem oraya tamam hadi kimse konuşmuyo diyelim kös kös oturmaktan korkuyom bi de buluştugun insanları sevmezsen gıcık kaparsan bide forumda arıza çıkar
bu işin ne bileyimi yokister git ister gitme. İşin bir tarafında odun odun durmak var. Diğer tarafında ise kaynaşıp sosyalleşmek var
seçim senin
![]()

sosyalleşmek iyi hoş da gitcem oraya tamam hadi kimse konuşmuyo diyelim kös kös oturmaktan korkuyom bi de buluştugun insanları sevmezsen gıcık kaparsan bide forumda arıza çıkar![]()

başka ne diyim artık 
He yaw bide o var. Eğer çene yapan biri değilsen öyle yerlere gidildiği zaman anca birbirimize bakıyoruz. Veya 5dk'da bir aynı soruları sorup cevaplıyoruz
O zaman sana evde odun olmak düşüyorbaşka ne diyim artık
![]()

bilmiyom ki ilerleyen zamanlarda belki bi buluşma ayarlayabilirim![]()

Bilemicem Balıkesir'li bul forumdan arkadaş ol ayarlayın
Ankara'da olsan var ya
Sen - ben - ismail - burakk97 - revengeful
Düşünemiyorum bile![]()

Ankara ya gitcez de oooo![]()

( yanlış anlamayın yemek anlamında )