herkese iyi geceler, görüşmek üzere...
Elektr0 Üye papakudioflu' Alıntı: hoşbuldum arkadaşlar geceniz nasil gidiyor. Genişletmek için tıkla ... iyi ne olsun senin geceni sormalı ?
papakudioflu' Alıntı: hoşbuldum arkadaşlar geceniz nasil gidiyor. Genişletmek için tıkla ... iyi ne olsun senin geceni sormalı ?
MasteLaa Üye ynsemrekose' Alıntı: hoooooooooop n'aptın? Genişletmek için tıkla ... Nasıııııııllllll ?????
papakudioflu Emekli Yönetici nsekiz' Alıntı: herkese iyi geceler, görüşmek üzere... Genişletmek için tıkla ... anil ben geldim diye gidiyorsan ben gideyim
nsekiz' Alıntı: herkese iyi geceler, görüşmek üzere... Genişletmek için tıkla ... anil ben geldim diye gidiyorsan ben gideyim
doctorrr Üye nsekiz' Alıntı: herkese iyi geceler, görüşmek üzere... Genişletmek için tıkla ... görüşürüz burda millet goygoyun dibine vurmuş oysa ki ben gitmeden önce sakindi
nsekiz' Alıntı: herkese iyi geceler, görüşmek üzere... Genişletmek için tıkla ... görüşürüz burda millet goygoyun dibine vurmuş oysa ki ben gitmeden önce sakindi
DreaMagiC Üye papakudioflu' Alıntı: hoşbuldum kardeşim ama butun modlar iyi olduklari icin bu goreve secilirler. Genişletmek için tıkla ... Ama herkes iyi olamıyor abi maalesef.
papakudioflu' Alıntı: hoşbuldum kardeşim ama butun modlar iyi olduklari icin bu goreve secilirler. Genişletmek için tıkla ... Ama herkes iyi olamıyor abi maalesef.
Elektr0 Üye Türe' Alıntı: iyi abi sen nabıyon Genişletmek için tıkla ... Yeni iş buldum mükemmeldi yaaa
MasteLaa Üye DreaMagiC' Alıntı: Saolun hepiniz ama Süleyman ve Fatih siz ayrı saolun Genişletmek için tıkla ... Canımsın
DreaMagiC' Alıntı: Saolun hepiniz ama Süleyman ve Fatih siz ayrı saolun Genişletmek için tıkla ... Canımsın
papakudioflu Emekli Yönetici Elektr0' Alıntı: iyi ne olsun senin geceni sormalı ? Genişletmek için tıkla ... gunduz kacamak yaptim şimdi de uykumm gelmiyor
Elektr0' Alıntı: iyi ne olsun senin geceni sormalı ? Genişletmek için tıkla ... gunduz kacamak yaptim şimdi de uykumm gelmiyor
codblackops2 Üye papakudioflu' Alıntı: anil ben geldim diye gidiyorsan ben gideyim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Beyler hadi sohbet edek
papakudioflu' Alıntı: anil ben geldim diye gidiyorsan ben gideyim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Beyler hadi sohbet edek