sifir gibi iphone 4 16gb beyaz 5 aylik garantili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

koruma2412

Üye
    Konu Sahibi
sifir gibi iphone 4 16gb beyaz 5 aylik garantili
sifir gibi iphone 4 16gb beyaz 5 aylik garantili 1600tl fiyati takas sadece samsung s3 ile munkundur

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Şaka yapıyorsun herhalde ?Iphone4S 16GB Beyaz 1726TLve sıfırcihaz. Sen 2. elIphone4'e 1600TL diyorsun:D

Bu arada linkte burada:

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Şaka yapıyorsun herhalde ?Iphone4S 16GB Beyaz 1726TLve sıfırcihaz. Sen 2. elIphone4'e 1600TL diyorsun:D

Bu arada linkte burada:

Aynen ya.

koruma2412

Üye
    Konu Sahibi
Sifir olabilir onemli olan garantili olmasi ben cihazima guveniyorum

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
istediğin kadar güven. Güvendikçe fiyat artmıyor maalesef. En fazla 1200 eder. Ama 4s varken artık 4 e de o kadar Para verilir mi Bilmem

koruma2412

Üye
    Konu Sahibi
Garantili diyorum birsey oldugu zaman gonder yenisi gelsin dogru 1200 fazla dedigin telfonlara 800tlye İphone 3gs fiyatina satiyorlar telefoncular iphone 4 16 gb yi ama geveyli yurt disi istersen onlardan al karar senin

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Iphone 4'e S3 veren biri çıkar mı acaba :D

koruma2412

Üye
    Konu Sahibi
Astroerol dedin cihazlar 800tl bizim burda birak 1100 falan alacaksan verim numarasini 1600 nerde diyecen 800tl nerde eee vardir bundada bir hikmet 4PuNiSHeR s3 de adam babasinin hayrina vermeyecek tabi ustunu verecez

- - - Eklendi - - -

astroerol bu arada dedigin cihaza baktim arakadas 1600 yazmis yurt disi diyor kayitli diyor nerde garantisi ?????? İphonede garanti sart nokia samsungmu sandin bir sorun cikarsa ugrasma garantiylen yaptir 20 30 tlye iphonenin en ufak birseyi 300 den basliyor ugrasmayim diyorsan gonder gelsin yenisi

tunerdy

tunerdy

Üye
adam kayserili beyler pazarlık payı vardır :D

- - - Eklendi - - -

elimde temiz s3 var birader üzerine 600 lira verirsen takas yaparız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt