xp format sorunu yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dudugelin

Üye
    Konu Sahibi
xp format sorunu yardım
bilgisayara xp format atmak isterken galiba cd bozuktu!
hata vermeye başladı yükleme ekranında takılı kalıyor : 39 dk da kaldı yazısı çıkıyor
d:1386 hata kodu 800b0100 ve ayrı bir pencere açılıp xindows agır bir hata falan yazdı ,
başka cdler denedik,sonra yazı ve hataları yazmadı fakat buseferde donuyor farklı bır işlem yapmıyor !

dos bölümünden direk format varmı yada bir çözüm önerisi olan varmı?(ram 2 adetti 1 tanesini çıkartıpta denedik olmadı)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
hiç bişey anlamadım valla :hmmm
xp değilde win7 deneyin

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Ramler 2den fazlaysa 7 kurun:oke:

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye

512rame bile win7 kuran kullanan var :ehe

hasanim fakat şu bi gerçekki 7daha fazla ram yiyor.xp iken bilgisayarım boşta ram kullanımı 130mb falan oluyordu.7de 270ten falan aşağı inmiyor:Dvistayı söylemeye gerek yok zaten:ehe

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

hasanim fakat şu bi gerçekki 7daha fazla ram yiyor.xp iken bilgisayarım boşta ram kullanımı 130mb falan oluyordu.7de 270ten falan aşağı inmiyor:Dvistayı söylemeye gerek yok zaten:ehe
yoo walla 512 de sorunsuz kullanan var ama oyun oynamıyor o ayrı mesele :D

Symbianize

Symbianize

Üye
Xp de iyi bir sistem gorselik az sistemi yormuyor

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Xp de iyi bir sistem gorselik az sistemi yormuyor
görsellikle sistemi yorma arasında bir bağlanti yokki...
o sistemi yorma dediğin mevzu %1 lik bir kullanım...
bende özelleştirilmiş tema var sidebar var aktif 4 tane araç var..
hiçbirşey yapmıyorken işlemci %3-5 civarı ekran kartı ise % 1

boş duracagına şu kadar çalışsında göz zevkide versin :ehe

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Oyun için en iyisi vista arkadaş:ehe süper hızlı bi sistem:D 256mb sd ram ile bile rahat çalışır:muha:oyunlarda en rahatı vistadir:kop2:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Oyun için en iyisi vista arkadaş:ehe süper hızlı bi sistem:D 256mb sd ram ile bile rahat çalışır:muha:oyunlarda en rahatı vistadir:kop2:

evet kesinlikle katılıyorum. 3 gb ddr3 ram yetmiyordu :) hatta total video convertor kullandığında işlemci %100 de çalışıyordu. Microsoftun çıkardığı en muhteşem işletim sistemi olur vista. Üzerine tanımam.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
sizi gidilerrrr :D :zuhaha:

vista en iyisi evet (!)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Eski kasamda yeni pc toplayıp rami 8e çıkarmadan önce bende vistaya ilk geçip sonra xp ye geri dönenlerdenim:D ya kardeşim böyle bi sistem mi olur ya.sanki kasada 2gb değilde 64mb ram takılı.boşta ram kullanımı 416mb.en baba sistem olduğunu burdan gösteriyor vista:kop2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt