Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n73 aldım sorularım var
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-zombi-
Üye
Konu Sahibi
krdşm n73 varsa link atarmısın super sis felan denedım çalışmıyo
kalpsizşair
Üye
super sis için python gerekli python olarak bunu kur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Super sis de buradan indir
Taskmanı kullanabilirsin öneririm
-zombi-
Üye
Konu Sahibi
taskmanı indiriyorum sagolasn. Krdşm bnde küçük hafıza kartı var micro sd aparatı alıcam fiyatı nedir?
- - - Eklendi - - -
taskmanı denedim ama anlıyamadım ne programı bu?
kalpsizşair
Üye
o sistem yöneticisidir bilgisayardaki ctrl+alt+delete gibi herseyi rahatlıkla yönetebilirsin biraz kurcala çok hosuna gdcek. Aparat can catlasa 2,5tldir
- - - Eklendi - - -
taskman kullanırken;
*Menü/ayarlar/program ayarına gir ve oradaki ¤hafızayı yukarıda göster ¤bilgi panosunu gösteri tıkla tamam de
*menü/ayarlar/arayüz ayarına gel
¤simge yüksekliğini 21¤yazı tipi boyutunu 13¤kucuk yazı tipi boyutunu 13 yap tamam de.
Bu şekilde daha rahat kullanırsın. Kısayol tablosu sağ taraftır istediğin programı # basarak aratabilirsin ve sağ tarafa kısayol olarak koyabilirsin. Sol taraf çalışan programların olduğu tablodur kapatabilirsin yada programlar arası geçis yapabilirsin iyi kullanımlar
-zombi-
Üye
Konu Sahibi
uyuya kalmısım krdşm sagol Allah razı olsun ngage 2.0 programı varmı snde
Rica ederim kardeşim ngage den anlamıyorum ama 2.0 sürümü yok diye biliyorum 1.40 yada 1.60 dır son surümü bi ngage yüklemeyi beceremedim buda benim bahsızlığım ...
-zombi-
Üye
Konu Sahibi
hm. Anladım krdşm kucuk hafıza kartı mini sd aparatına takılıp oda n73 ün altından takılıyor değilmi?hafıza kartı alınca hard format atsam n73 hacklemeyi tekrarmı yapmam gerek?
kalpsizşair
Üye
evet mini sd kartını aparatına takınca drekt n73e uyar tabi n73 aparatı olmak şartıyla aldgın apart. Format atınca hack gider yeniden hacklersin dediğım yolla daha kolay olur hackleme...
-zombi-
Üye
Konu Sahibi
sagol bide realplayer şebeke ayarını yapmama ragmen youtubeden video açılmıyo , youtube site açılıyo videoya tıklayınca beyaz web ekranı geliyo vodafone ınternet bağlanıyo diyo snra o yazıda gidiyo beyaz web ekranı kalıyo