OttomaN TigeR
Üye
yeni bir tema zahmetli olur, emek ister...bu tema kötü bence bundan önceki harika .
Ama ben yeni yapılsın diyorum
yeni bir tema zahmetli olur, emek ister...bu tema kötü bence bundan önceki harika .
Ama ben yeni yapılsın diyorum
evet bencede.Ben vb4 istemiyorum komple
vbulletin 3.8.4 çok güzeldi bence.
Bu temadan önce test modlar kahverengi idi.Peki birkaç örnek hazırlayabilir misin Bartu? Bu şekilde sonuca ulaşılamaz.Aslında herkes varsa bu tip işleri yapabilen kendince tasarlasın ve burda paylaşsın.Yönetim bu tip konuları hemen silip atmaz.Mutlaka değerlendirilir.
- - - Eklendi - - -
Aslına bakarsan bende Moderatör rütbe rengini beğenmiyorum.Çok farklı birşey olsaydı mesela.Ayrıca ben Test aşamasındayım.Normal moderatörle aramda bir yıldız var.Renk aynı.Atıyorum ben siyah olsaydım belli olurdum.Henüz moderatör olmadığım anlaşılırdı.Örneğin Emekli rütbesi var.Mod ile aynı.Sadece yazı değişik.

Bu temadan önce test modlar kahverengi idi.
Mod olanlar ise mor renkliydi ama onun görüntüsü yok.
- - - Eklendi - - -
6 ay olmuş![]()
bu dahada eski anıl
Mod olarak elimde kendi rütbemin eski hali var
Göründüğü gibi son derece sade ve ayırt edici güzel bir dizayn..
photoshop yapamam ama denicemPeki birkaç örnek hazırlayabilir misin Bartu? Bu şekilde sonuca ulaşılamaz.Aslında herkes varsa bu tip işleri yapabilen kendince tasarlasın ve burda paylaşsın.Yönetim bu tip konuları hemen silip atmaz.Mutlaka değerlendirilir.
- - - Eklendi - - -
Aslına bakarsan bende Moderatör rütbe rengini beğenmiyorum.Çok farklı birşey olsaydı mesela.Ayrıca ben Test aşamasındayım.Normal moderatörle aramda bir yıldız var.Renk aynı.Atıyorum ben siyah olsaydım belli olurdum.Henüz moderatör olmadığım anlaşılırdı.Örneğin Emekli rütbesi var.Mod ile aynı.Sadece yazı değişik.
En güzeli bu bence
Mod olarak elimde kendi rütbemin eski hali var
Göründüğü gibi son derece sade ve ayırt edici güzel bir dizayn..
Üyelerin rütbeleri yöneticilerinkinden daha dikkat çekici 

Örnek resimler paylaşalım... Sinerji falan olsun
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
Bu fena