arkadaşlar bazı sitelerde araştırdım smbyanda kullanılan 680mhz lik işlemciyle androidde kullanıılan 1 ghzlik işlemci nin performansı aynıymış bu doğrumu
alakası yok android daha akıllı bir sistem simbian ne yaptıgı bellı deıl oldü simbian

öyle olsaydı şu an oyun sıkıntısı çekmezdiniz. Android biraz fazla kullanıyor dogru, ama donanım çok güçlü olduğundan bu önemsiz.
alakası yok android daha akıllı bir sistem simbian ne yaptıgı bellı deıl oldü simbian
kardeş saçmalayan sensin, demek istediğim 650 mhz=1000 mhz kadar bariz bi fark yok. Örn:800 mhz'lik t20'nin gta 3'ü açması.arkadaşım burdaki arkadaş işlemci hızlarının performansını sormuş sen oyun konusuna girmişsin donanım şöyle böyle demişsin ne alaka , gidip kendi bölümünüzde takılın, giriyorsunuz buraya ortalık karışıyor sonra birbirine küfür hakaret felan derken ya üyeliğiniz siliniyor yada uzaklaştırma alıyorsunuz...
Orada duracaksın ıste kardeşim. Androıd ın . 1.50 ve üstü çift çekırdek cpu la kullandıgı 32 gb hafızayı nokıa n97 de tek çekırdeklık 434MHz lık bir işlemcide kullanıyordu ve 32 gb ta kadarda hafıza kartı desteklıyordu . . bilmem anlatabıldım mı ?..
Androıdı androıd yapan ıse uygulamaları tabı bu uygulamaları androıd gelıstırmıyor . sürüyle oyun.pro fırmaları vvar onlar gelıstırıyor...
Kendı dosya yonetıcısını bıle mağazadan indirdiğin bi işletim sıstemı sonucta. yukledıgın uygulamaları bıle sılmek ıcın apk maneger yukluyosun .... Winrar Winzip . Hangı androıdın sıstemınde yuklu bana soylesene . ? .. Nokıa n73 ün sıstemınde yayınlamıstı hatırlarsam . yanı mağaza olmasa . androıd bir hiç . Bizler Symbıan lı lar olarak. nokıa mağaza olmadanda rahatca uygulama . oyun vs bulabılıyorduk . ama androıdde mağazasız bir hiç olacaktır . buna emınım . şimdi androıd mağazasıyla bınlerce uygulama satıyor dıye . symbıan a yol verecek degılız . sonucta kalıte ortada . verımlılık ortada . 35 40 senedır nokıa bu işin içinde tabı cep telefonu olarak . Androıdın daha çook yol katletmesı lazım . biz nokı 6600 da gameboy oyunlarını . playstatıon oyunlarını oynadıgımızı bılırız .
.. O zamanlarda nokıa mağaza diye birşey bile yoktu
... Androıdın symbıan ' a yetısmesı için daha birton yol katletmesı gerekır arkadasım . Sonuna kadar SYMBIAN a destek verıyorum . Androıdın kralınıda gordum . Symbıanında .. Taş olsun . Nokıa olsun .. SAYGILAR ... !!

kardeş saçmalayan sensin, demek istediğim 650 mhz=1000 mhz kadar bariz bi fark yok. Örn:800 mhz'lik t20'nin gta 3'ü açması.
- - - Eklendi - - -
Al işte. Hayatında androidli telefona dokunmamışsın. Marketsiz android hiçmiş. Yahu insan forumda hiç android oyun, android bölümüne giriptemi bakmaz. Androidte dosya yönetici yokmuş, sence kaldırmadığındanmı? Ki bu sadece bazı markalarda geçerli, bazı markalar dosya yönetici koymuyor, ki markette ve forumda tonlarca var. Gitte eline turkcellin bi cihazını al. Bir çok markada var dosya yönetici. Winrar dosyalarını açmıyormuş, hahahaha! Sence biz enayimiyizde symbian varken android kullanıyoruz?
Allah aşkına, bilmediğin şeyler hakkında yorum yapıpta insanları yanlış yönlendirme.
- - - Eklendi - - -
Birde en kral androidide aldım diyorsun, hala gülüyorum![]()
kardeş saçmalayan sensin, demek istediğim 650 mhz=1000 mhz kadar bariz bi fark yok. Örn:800 mhz'lik t20'nin gta 3'ü açması.
- - - Eklendi - - -
Al işte. Hayatında androidli telefona dokunmamışsın. Marketsiz android hiçmiş. Yahu insan forumda hiç android oyun, android bölümüne giriptemi bakmaz. Androidte dosya yönetici yokmuş, sence kaldırmadığındanmı? Ki bu sadece bazı markalarda geçerli, bazı markalar dosya yönetici koymuyor, ki markette ve forumda tonlarca var. Gitte eline turkcellin bi cihazını al. Bir çok markada var dosya yönetici. Winrar dosyalarını açmıyormuş, hahahaha! Sence biz enayimiyizde symbian varken android kullanıyoruz?
Allah aşkına, bilmediğin şeyler hakkında yorum yapıpta insanları yanlış yönlendirme.
- - - Eklendi - - -
Birde en kral androidide aldım diyorsun, hala gülüyorum![]()
Tmm dağılın bilirkişi! /\Bİlmediğim şeyler değil bunlar. Biliyoruzda konuşuyoruz burda. Seni almış bi android aşkı gidiyor. Forumda android bölümünede girdim sen yorma kafani. Çoğu marketten satın alinip da paylasilıyor arkadasım.bunuda biliyorum. BENİM BILDIGIM . Marketsiz android hiçtir bu kadar . . . dünün işletim sistemiyle. SENELERİN symbianını kıyaslama . Androidin senin olsun. . Bu arada n97nin işlemci 650 mhz demedim ben 430 nerde 1000 mhz nerde . Neyin peşindESin anlamadım ? . .
- - - Eklendi - - -
Galaxy note, xperia s kullandım. . Forumda gecmişimden takip edebilirsin. Note de oyunlarda beyaz ekran sorunu nfs shıftı bir turlu oynayamadım. Pes desen acılısda takılıyordu. 6 7 tane apk sd dosyası denedim hikaye.sorunu hepsınde verdi. . Ki bu tek bende olmadı. Xperiada şarj yarım gün bile gitmiyordu ve 10 dakika oyun actığımda . Cihaz alev topuna dönüyordu. Buda normalmiş. İşlemcisi ısınıyormuş. ısındığındada oyunlarda kasmalar yaşadım. Telefon 32 GB ama 25 GB kullanılabilir. Bunuda anlayamadım. Yani arkadasım. Ben symbian diyorum .başka demiyorum. Androidide sevmedim . Bu kadar.
Tmm dağılın bilirkişi! /\