MasteLaa
Üye
Türe gitti ama sağol kardeşim görüşürüzBenim dışarı çıkmam lazım siz türe ile halledin. Wipe data yapman yeterli
Türe gitti ama sağol kardeşim görüşürüzBenim dışarı çıkmam lazım siz türe ile halledin. Wipe data yapman yeterli
Türe gitti ama sağol kardeşim görüşürüz![]()

Sağolsaın kardeşim umarım olur
Romu yükle wipe data yap zaten geriye bir şey kalmıyor![]()

KArdişim odin de failed yazısı çıktı bir daha a yüklemeye başladım umarım doğru yapıyorumdursonuç?![]()

oldu de
KArdişim odin de failed yazısı çıktı bir daha a yüklemeye başladım umarım doğru yapıyorumdur
- - - Eklendi - - -
Şu failed yazısını anlamadım tekrar yüklemeye bastım pass çıktı ve yüklendi şimdi de optimize ediyor telefon kendini ...

Açtı telefon kendini şimdi wipe data yapacağım kardişim
oldu de![]()

Açtı telefon kendini şimdi wipe data yapacağım kardişim![]()
oldu yani 
Çok şükür açıldı telefon kardişim
oldu yani
![]()

Çok şükür açıldı telefon kardişimKorkudan öldüm yüklenirken bir de kardeşim pc den usb kablosunu çekmesi ile failed yazısı gelmez mi
![]()
Allah korumuş
Geçmiş olsun 
Evet abim kablo çıkması kadar kötü bir şey yok yahu kabloyu taktım bir de telefon dowload modu görünmüyor kapadım bir daha flash neyse deneyim olmuş oldu abim
O yüzden mi failed olmuştuAllah korumuş
Geçmiş olsun
![]()

kardeşin tam sopalık
Çok şükür açıldı telefon kardişimKorkudan öldüm yüklenirken bir de kardeşim pc den usb kablosunu çekmesi ile failed yazısı gelmez mi
![]()
telefon gidiciymiş valla 
ama o symbian bu androidBen 5230'uma flaş atarken bazen flaş atılırken ilerleme çubuğu %50 civarıyken (hatta bazen daha erken) kabloyu çıkarıp telefonun pilini de çıkarıp taktıktan sonra tekrar flaş atıyordum![]()
androidde odin ile yüklerken ilk önce bütün nandflash belleği siliyor(bootloader,kernel dahil) ardından yeni romu atıyor.bootloader silindikten sonra kablo çıkarsa telefon mort olur 
ama o symbian bu androidandroidde odin ile yüklerken ilk önce bütün nandflash belleği siliyor(bootloader,kernel dahil) ardından yeni romu atıyor.bootloader silindikten sonra kablo çıkarsa telefon mort olur
![]()
5230'a o kadar çok flaş attım ki bu işlerden hiçbir korkum kalmadı 

2 günde tüm sistemi öğrenmek zorunda kalmıştım 
Böyle diyorum ama ICS'yi yükledikten sonra telefon kafayı yiyince 2 gün gece-gündüz Android ile ilgili flaş işlemlerini, romları öğrenip korkudan kendimi anca GingerBread'e atmıştım
Hani köpek saldırınca hayatta hiç koşmadığımız kadar hızlı koşuyoruz ya, aynı şey2 günde tüm sistemi öğrenmek zorunda kalmıştım
![]()