!!!!!!! Ekran KİLİDİ Yardımm Acill !!!

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
sonuç? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
TheMadness

TheMadness

Üye
Olmazsa yaparız sonra sorun değil. Daha çıkmadım evden.

Türe

Türe

Üye
Az geldi 30 dakikaya gelcem eve :eller:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
KArdişim odin de failed yazısı çıktı bir daha a yüklemeye başladım umarım doğru yapıyorumdur :züü:

- - - Eklendi - - -

Şu failed yazısını anlamadım tekrar yüklemeye bastım pass çıktı ve yüklendi şimdi de optimize ediyor telefon kendini ...

doctorrr

doctorrr

Üye

KArdişim odin de failed yazısı çıktı bir daha a yüklemeye başladım umarım doğru yapıyorumdur :züü:

- - - Eklendi - - -

Şu failed yazısını anlamadım tekrar yüklemeye bastım pass çıktı ve yüklendi şimdi de optimize ediyor telefon kendini ...
oldu de :züü:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Çok şükür açıldı telefon kardişim ;) Korkudan öldüm yüklenirken bir de kardeşim pc den usb kablosunu çekmesi ile failed yazısı gelmez mi :zzz:

O yüzden mi failed olmuştu :aman2: Allah korumuş :) Geçmiş olsun :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi

O yüzden mi failed olmuştu :aman2: Allah korumuş :) Geçmiş olsun :)
Evet abim kablo çıkması kadar kötü bir şey yok yahu kabloyu taktım bir de telefon dowload modu görünmüyor kapadım bir daha flash neyse deneyim olmuş oldu abim :)

PriZm

PriZm

Üye

Çok şükür açıldı telefon kardişim ;) Korkudan öldüm yüklenirken bir de kardeşim pc den usb kablosunu çekmesi ile failed yazısı gelmez mi :zzz:
kardeşin tam sopalık:ehe telefon gidiciymiş valla :D

• Beğen
Tepkiler: Türe
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ben 5230'uma flaş atarken bazen flaş atılırken ilerleme çubuğu %50 civarıyken (hatta bazen daha erken) kabloyu çıkarıp telefonun pilini de çıkarıp taktıktan sonra tekrar flaş atıyordum :ehe

Türe

Türe

Üye
Hadi hayırlı olsun kardom yeni girebildim eve kusura bakma artık :kıskıs:

PriZm

PriZm

Üye
Ben 5230'uma flaş atarken bazen flaş atılırken ilerleme çubuğu %50 civarıyken (hatta bazen daha erken) kabloyu çıkarıp telefonun pilini de çıkarıp taktıktan sonra tekrar flaş atıyordum :ehe
ama o symbian bu android :D androidde odin ile yüklerken ilk önce bütün nandflash belleği siliyor(bootloader,kernel dahil) ardından yeni romu atıyor.bootloader silindikten sonra kablo çıkarsa telefon mort olur :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

ama o symbian bu android :D androidde odin ile yüklerken ilk önce bütün nandflash belleği siliyor(bootloader,kernel dahil) ardından yeni romu atıyor.bootloader silindikten sonra kablo çıkarsa telefon mort olur :D

Biliyorum ama yine de söylemek istedim :ehe 5230'a o kadar çok flaş attım ki bu işlerden hiçbir korkum kalmadı :ehe

Böyle diyorum ama ICS'yi yükledikten sonra telefon kafayı yiyince 2 gün gece-gündüz Android ile ilgili flaş işlemlerini, romları öğrenip korkudan kendimi anca GingerBread'e atmıştım :ehe

- - - Eklendi - - -

Hani köpek saldırınca hayatta hiç koşmadığımız kadar hızlı koşuyoruz ya, aynı şey :ehe 2 günde tüm sistemi öğrenmek zorunda kalmıştım :ehe

PriZm

PriZm

Üye
Böyle diyorum ama ICS'yi yükledikten sonra telefon kafayı yiyince 2 gün gece-gündüz Android ile ilgili flaş işlemlerini, romları öğrenip korkudan kendimi anca GingerBread'e atmıştım :ehe
Hani köpek saldırınca hayatta hiç koşmadığımız kadar hızlı koşuyoruz ya, aynı şey :ehe 2 günde tüm sistemi öğrenmek zorunda kalmıştım :ehe
:d::ah

Türe

Türe

Üye
Ben tam usta oluyordum telefon pert oldu :zzz:

Takipçi Satın Al

Üst Alt