Iphone 4 unlock gelin bir içeriyee

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Epple

Epple

Üye
…arkadaslar iPhone 5 de çıksa 6 da çıksa iPhone gercekten tutan bir marka ve fiyatının 500-500 düşmesini beklemeyin eğer öyle olsaydı iPhone 3g s çıkali kac yıl oldu ama hala herkeste yok demekki söylediğiniz gibi her telefon çıktığında 300-400 düşse bugun iphone 3g 50 tl 3gs 75 tele olması gerek neden mi küçük hesap yapalım iPhone 3gs çıktı iPhone 3g 400 deger kaybetti iPhone 4 çıktı 400 daha deger kaybetti iPhone 4s çıktı 400 daha kaybetti sanırım …

Soyle dusun dostum. Suan iPhone 4s ne kadar? Babalar gunu anneler gunu bilmem ne gunu indirimi haric teknosada filan 2000 TL. iPhone 4 ilk ciktiginda ne kadardi? Yine bu civardaydi. Simdi ne kadar iPhone 4? Zorlasan 1.300/1.400 e bulursun. Hani ne oldu senin 400 TL teorisi? :D

belonni_nike

belonni_nike

Üye
    Konu Sahibi
hocam farklı yönden yakalamıssınız konuyuda son fiyatıda 600 olur bu ıphone 4ün. 2 sene ıphone 2ye döner 400 falan olur mesele suan kullanmak

Epple

Epple

Üye
Ne demek istedigini anlayamadim ama kardes :) Ben her yil kesin 400 duscek gibi bisey demedim ki nerden cikardiniz ikinizde :D diyorum ki yeni bir urun ciktiginda bir onceki nesil bur seferligine dahi olsa duser yukarda acikladim. Nerelere cekiyosunuz konuyu hee :D

belonni_nike

belonni_nike

Üye
    Konu Sahibi
Yani diyorumki her ürün çıktıkca pahalı olacak. Eskimeden ıphone 4lerimizi alalım. Bu şekil beklersek ıphone 6 çıktıgında biz simfree ıphone 4 bekliyor oluruz :D

zed313

zed313

Üye
Arkadaslar saka bir yana bir önceki yazımda kimseyi baz alan birsey yazmadım yani kalp kırılmasın kusurumuz varsa affola ;) Tabiiki su bir gercek arkadaşların söylediği şurada doğru facktory unlock kesinlikle daha iyi ama çözülmeyecek birsey değil birde sunu söylemek istiyorum ki hocam baseband ipad basebanda çevirip sonra yanlışlıkla imei wifi herseyi yok edenlerin telefonlari var sakin öyle bir telefon olmasın öyle bor telefonsa asla kullanamazsın sadece ipod gibi müzik video oynatıcı olarak kullanırsın bunlara dikkat et çünkü 600 tlye iPhone gercekten satılmaz yani bu gercekten düşündürücü eğer bu fiyata ise ya gercekten arkadasin sana yiğitlik yapıp bu fiyata veriyor yada elinde patlamış iPhone yi sana satmaya çalışıyor ve son olarak sunu ozellikle belirtmek istiyorum Allah'ım susuzluktan ölüyorum hayırlı ramazanlar herkese :)))

belonni_nike

belonni_nike

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar saka bir yana bir önceki yazımda kimseyi baz alan birsey yazmadım yani kalp kırılmasın kusurumuz varsa affola ;) Tabiiki su bir gercek arkadaşların söylediği şurada doğru facktory unlock kesinlikle daha iyi ama çözülmeyecek birsey değil birde sunu söylemek istiyorum ki hocam baseband ipad basebanda çevirip sonra yanlışlıkla imei wifi herseyi yok edenlerin telefonlari var sakin öyle bir telefon olmasın öyle bor telefonsa asla kullanamazsın sadece ipod gibi müzik video oynatıcı olarak kullanırsın bunlara dikkat et çünkü 600 tlye iPhone gercekten satılmaz yani bu gercekten düşündürücü eğer bu fiyata ise ya gercekten arkadasin sana yiğitlik yapıp bu fiyata veriyor yada elinde patlamış iPhone yi sana satmaya çalışıyor ve son olarak sunu ozellikle belirtmek istiyorum Allah'ım susuzluktan ölüyorum hayırlı ramazanlar herkese :)))

Hocam telefon avusturyadan bu şekilde gelmiş. Dediğin gibi ipod basebandını nerden anlarım peki

Epple

Epple

Üye
Sim kilitliyse belki normal olamaz mi 600 TL? Tabi arkadasin hic kâr etmek istemiyosa?

belonni_nike

belonni_nike

Üye
    Konu Sahibi
wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
Konu sahibi kardesim, benim kişisel fikrim bekleyip sağlıklı bir iPhone almandan yana. Tabii karar sana aittir. :) ama unlock seni gercekten uğraşırır. Güncelleme gelir ilk sefer de yapamazsın. Baseband yüksek olur geveyle uğraşırsın felan... Şahsi kanaatim beklemenden yana. Ama tercih tabi ki senin. :)

belonni_nike

belonni_nike

Üye
    Konu Sahibi
Konu sahibi kardesim, benim kişisel fikrim bekleyip sağlıklı bir iPhone almandan yana. Tabii karar sana aittir. :) ama unlock seni gercekten uğraşırır. Güncelleme gelir ilk sefer de yapamazsın. Baseband yüksek olur geveyle uğraşırsın felan... Şahsi kanaatim beklemenden yana. Ama tercih tabi ki senin. :)

Karar bana ait ama herkesin görüşü önemli benim için. İçime zaten sinmiyo bu gevey işi ama hayırlısı artıkk :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt