Asphalt 7 v1.0.0 HD

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
bende şu real racing 2 yi Xperia Arc S'imde bir türlü çalıştırmayı başaramadım. ICS 4.0.4 yüklü. acaba bundan kaynaklanıyor olabilir mi?
bende şuan ilk defa jelly bean'e yüklüyorum.bende merak ediyorum açıkçası çalışacakmı diye.çünkü ics de çalışan çoğu oyun jelly beande çalışmadı.amazing spider man,offroad legends gibi.

Edit: Oyun yarım yamalak açıldı ekranın yarısı yok,sanki çözünürlük yüksek gelmiş gibi,menüye gelemeden bir sürü dosya eksik hatası verdi ve kapandı :s

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
real racing 2 yi normalde bi çok kişi Arc S'te çalıştırmış ama android sürümüyle ilgili bi bilgi bulamadım. yani bi kaç farklı yerden indirip denememe rağmen tam yarışa gireceğim sırada oyundan atıyor.

PriZm

PriZm

Üye
real racing 2 yi normalde bi çok kişi Arc S'te çalıştırmış ama android sürümüyle ilgili bi bilgi bulamadım. yani bi kaç farklı yerden indirip denememe rağmen tam yarışa gireceğim sırada oyundan atıyor.
data dosyalarını tekrar indirmeyi denedinmi? belki eksik indirmiştir? benim durumum daha fena mesela direkt hata mesajları veriyor :D

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
sizce asphalt 7'yi yüklemek için asphalt 6'yı silmelimiyim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Pc nin özellikleri nasıl?
bende adam akıllı crysis'i tam ayarlarda oynayamıyorum :D single player de sorun yok ama multiplayer felaket :D bütün ayarları high'a çekiyorum :D
ayrıca evet modern combat 3 te insan kaplamaları hariç dünya kaplaması çok gerçekçi yapılmış.yıkılmış binalar falan.

Kardeşimin bilgisayarının özellikleri:

- Intel core i5 2500k işlemci
- AMD HD4850 ekran kartı
- 2x2GB Hi-Level 1333 Mhz Ddr3 bellek :)

- - - Eklendi - - -

sizce asphalt 7'yi yüklemek için asphalt 6'yı silmelimiyim

Yerine olsam 6'yı bitirirdim :) Çok güzel sonra Asphalt 7'nin sağlam bir versiyonunu beklerdim :)

Hasan Enes

Hasan Enes

Üye

- AMD HD4850 ekran kartı

- - - Eklendi - - -

Yerine olsam 6'yı bitirirdim :) Çok güzel sonra Asphalt 7'nin sağlam bir versiyonunu beklerdim :)

Aynen katılıyorum.

Dampierre

Dampierre

Üye
Genel olarak kullandigim notebookum 40 fps civari oynatiyor bf3 u medium ayarlarda. Genel olarak bu bilgisayarda takiliyorum. Masaustu pc var bir tanede gtx 570 ekran karti var. Ondada 1080p 45 fps civari takiliyorum ultrada. Bilgisayarda Split Second ve Blur oynayin macera dolu bir araba yarisi istiyorsaniz. Bu arada daha fazla tartismayalim. Ben oyunumu pc de oynarim. Asphalt 7 de 100 metre ilerisi anti aliasing olmadigi icin tirtiktan gozukmuyor ve beni cok rahatsiz ediyor. Kaplamalar falan zaten ayri bir hayal kirikligi. Chainfire 3d ile 16x msaa aciyorum olmuyor. Tirtik olan oyunu oynayamam ben. Rahatsiz oluyorum

PriZm

PriZm

Üye

- AMD HD4850 ekran kartı

hiç fena değil :) ama ekran kartı bu sıcak aylarda ölümüne ısınıyordur herhalde:ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

hiç fena değil :) ama ekran kartı bu sıcak aylarda ölümüne ısınıyordur herhalde:ehe

Öyle bi sesi varki, hiç azalmıyor. HD4850'de fan ayarı neden koymamışlar bilmiyorum :off: Ekran kartı 36 derece işlemci 50 derece. Yani sıcaktan değil keyfinden bağırıyor. Bunu da bios flaşlayarak çözebilirim ama ikinci bir ekran kartına ihtiyacım var :ehe

Dampierre

Dampierre

Üye

Öyle bi sesi varki, hiç azalmıyor. HD4850'de fan ayarı neden koymamışlar bilmiyorum :off: Ekran kartı 36 derece işlemci 50 derece. Yani sıcaktan değil keyfinden bağırıyor. Bunu da bios flaşlayarak çözebilirim ama ikinci bir ekran kartına ihtiyacım var :ehe

Msi afterburner yukle belki oradan fan ayari yapabilirsin.

Xelord

Xelord

Üye
bende şu real racing 2 yi Xperia Arc S'imde bir türlü çalıştırmayı başaramadım. ICS 4.0.4 yüklü. acaba bundan kaynaklanıyor olabilir mi?

Tam da emin değilim bir tahmin sadece: 4.0.4ten kaynaklanıyor olabilir. Çünkü ben de 2.3.4te oynarken 4.0.4de oynayamadım. Xperia Ray

technoshark

technoshark

Üye
Android uygulamalarından en çok sevdiğim oyunlardan bir tanesi. Optimus Black'te az oynamıyordum :D

*ahmet

Üye
a problem occurred and the download could not be completed successfully Bu hata geliyor

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
a problem occurred and the download could not be completed successfully Bu hata geliyor

Konunun en başındaki APK dosyasını indir, SD DATA'yı da doğru yere attın mı hata vermemesi gerekiyor.

romanos

romanos

Üye
herşeyi yaptım ve yükledim.. açılmadı..

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
Tam da emin değilim bir tahmin sadece: 4.0.4ten kaynaklanıyor olabilir. Çünkü ben de 2.3.4te oynarken
4.0.4de oynayamadım. Xperia Ray
bende ne denediysem olmadı zaten.. vazgeçtim..shift oynuyorum =)

reaurora

reaurora

Üye
elin koluna sağlık dostum. gt i9003 te sorunsuz çalışıyor

PriZm

PriZm

Üye

ekran kartı 36 derecemi?!? :o

benim bildigim hd 4850 70 derecenin altında calısmaz :D

ayrıca catalyst programında yokmu fan ayarı?

Üst Alt