Yani ilk tecrübelerini yaşarsın ama dozunda yaşaman lazımhaklısın. ilk sevgilinle evlenmek çok zor ve yürümüo bende biliorum ama işte...sanırım bi tecrübe kazanmam lazım yani birini bulmalıyım
![]()

Yuppytelefondan girerim ağlama
![]()

ewt soğukkanlılığımı korumam lazım. basit kızlardan olmamam lazımYani ilk tecrübelerini yaşarsın ama dozunda yaşaman lazım![]()

Çok soğuk kanlıda olmada,zaten o dozun nasıl tutturulcağını sende bilirsinewt soğukkanlılığımı korumam lazım. basit kızlardan olmamam lazım![]()

Bi bakıyımo lanet şey acılmıyo ebuddyşifremı hatrlamıyorum bana yenı bı hesap alsana

ben kaçtımhaydın görüşürüz 5 dk sonra falan

Napıcam ben sensiz![]()

eğer sarkıntılık ederse kafasına uçan tekme atarım. acaba karateye filan mı yazılsamÇok soğuk kanlıda olmada,zaten o dozun nasıl tutturulcağını sende bilirsin![]()
erkek milletine güven olmaz 
Karate değil de artık,biber gazı bile yetiyoreğer sarkıntılık ederse kafasına uçan tekme atarım. acaba karateye filan mı yazılsamerkek milletine güven olmaz
![]()

Ne zaman biticek?
pil bitene kadar buradayım![]()
erkek milleti aslında çok güvenilir![]()
erkek milleti aslında çok güvenilir![]()
Karate değil de artık,biber gazı bile yetiyor
- - - Eklendi - - -
Ne zaman biticek?

Düşük mod.larda tut ozaman iyi dayanır,şarkı armağan ederdim de mobil olduğundan görünürmü görünmez mi bilemiyorum
katılıyorum
- - - Eklendi - - -
katılıyorum
- - - Eklendi - - -
iki üç saat sonra bitmesini tahmin ediyorum.![]()

o zaman ekran kararıyorDüşük mod.larda tut ozaman iyi dayanır,şarkı armağan ederdim de mobil olduğundan görünürmü görünmez mi bilemiyorum
Kızın yazısınıda değiştirmişsin![]()

tatlım sen ne yaptığını sanıosun??? hemen düzelt alıntını ben öle bişi yazmadımkatılıyorum

Delirirse,onunda gözü kararır diyeyim telefondan da beter olur.
o zaman ekran kararıyor
yazıyı kendime göre uyarladım![]()

tatlım sen ne yaptığını sanıosun??? hemen düzelt alıntını ben öle bişi yazmadım![]()
çok çabuk sinirlendi!eğer sarkıntılık ederse kafasına uçan tekme atarım. acaba karateye filan mı yazılsamerkek milletine güven olmaz
![]()