Nokia N9'da Firefox OS

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
off anam off şimdi jollayı bekleyecez

SilentOne

SilentOne

Üye
o değilde nokia megoo yu bırakmayacaktı aga megoo ust sekmetn symbian orta sekment gidecekti hata yaptı elop yuzunden ama megoo kadr manyak stabile ve sağlam sistem gormedim

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bakalım wpli Nokia mı alır MeeGo'lu Jolla mı?

Nokia ve Jolla'nın çıkaracağı telefonlara bağlı ama MeeGo'nun bu marketi ile Nokia daha avantajlı gözüküyor.Çoğu kişi gidip telefonuna Nitroit kurmakla v.s uğraşmaz, uğraşsa bile beceremez.Bu durumda şuanki durum ile Wp'nin standart kullanıcı için daha avantajlı olduğunu, MeeGo'nun şuanlık sadece belli bir kesime hitap ettiğini gösteriyor.

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle
meego kullanmak nitdroid kurmak değildir. meego androidden çok daha başarılı bir sistem pek çok manada. n9'da nitdroid sadece oyun konsolu niyetine kullanılıyor. nokia'nın symbianı alt segmentte, meego'yu asıl cihazlarında kullanacağı duyrulduğunda (evet böyle bir şey olmuştu yaklaşık 2 sene önce önce) bütün geliştiriciler ve diğer şirketler çok heyecanlanmıştı ve nokia'ya karşı yeni bir sempati ve ilgi doğmutu ancak windows phone saçmalığı bütün bu ilgiyi kaybettirdi. lumia'ların bu kadar sattığı iddia edilirken niye borsa değerleri taban yapıyor nokia'nın? lumia'ların wp8 güncellemesini alamayacağı duyrulunca amazon lumia'ları kaça sattı tahmin edin?

şimdi tüm o ilgi jolla'ya kaydı. meego'nun da artık destek görmesi garanti olduğuna göre yükselecektir. n9'u kullandıysanız meego'nun neden yükseleceğini de anlarsınız.

• Beğen
Tepkiler: famemonster16
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
öncelikle
meego kullanmak nitdroid kurmak değildir. meego androidden çok daha başarılı bir sistem pek çok manada. n9'da nitdroid sadece oyun konsolu niyetine kullanılıyor. nokia'nın symbianı alt segmentte, meego'yu asıl cihazlarında kullanacağı duyrulduğunda (evet böyle bir şey olmuştu yaklaşık 2 sene önce önce) bütün geliştiriciler ve diğer şirketler çok heyecanlanmıştı ve nokia'ya karşı yeni bir sempati ve ilgi doğmutu ancak windows phone saçmalığı bütün bu ilgiyi kaybettirdi. lumia'ların bu kadar sattığı iddia edilirken niye borsa değerleri taban yapıyor nokia'nın? lumia'ların wp8 güncellemesini alamayacağı duyrulunca amazon lumia'ları kaça sattı tahmin edin?

şimdi tüm o ilgi jolla'ya kaydı. meego'nun da artık destek görmesi garanti olduğuna göre yükselecektir. n9'u kullandıysanız meego'nun neden yükseleceğini de anlarsınız.

Yükselebilir ama dediğim gibi bu marketle olmaz.Önce market geliştirilmeli dedim zaten MeeGo'ya başka bir şey söylemedim.Ayrıca analistler bir öyle bir böyle konuşuyorlar bana pek inandırıcı gelmiyor tahminleri ve söylemleri.Biri çok kısa sürede Wp çok ilerleyecek diyor biri Nokia batacak diyor biri sadece Lumia 900 ile geçen seneki satışlarını yakaladı diyor, biri Wp8 ile çok iyi şeyler yapacak diyor biri Nokia bitti herkes Jolla ile ilgileniyor diyor diyiyor oğlu diyiyor.Hangilerinin doğru olacağını şimdilik yapacağımız şeyler değilde yapılacaklar gösterecek.Nokia Wp ile iyi bir giriş yaptı bence.İnşallah Jolla'da iyi yerlere gelirde piyasadaki rekabet artar.

SilentOne

SilentOne

Üye
inş. jolla ile bakalım ne kadr uzun bir yolculuk başlayacak sunu diyeyim wp tutulmaz jolla ile megoo tutmaya başladıqı an ozamn ortadaki karşılığı gorun ozamn

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
inş. jolla ile bakalım ne kadr uzun bir yolculuk başlayacak sunu diyeyim wp tutulmaz jolla ile megoo tutmaya başladıqı an ozamn ortadaki karşılığı gorun ozamn

Wp'ninde iyi işler başarabileceğini düşünüyorum ben.MeeGo'nun ise büyük ihtimalle Tizen gibi daha güncel bir rakibi olacak -.-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt