iPhone 5 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5 hakkında
adinin iphone 5 olacagi bile belli olmayan bi telefon hakkinda nasil olurda bu kadar yorum olur

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Çünkü senin bile telefonun Iphone!

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi

kim düştü ki :hmmm
sadece cevabını herkesin bildiği 'çok tutlan bir telefon olduğu için' demeye çalıştım. :)

ama bu sallamayi gerektirmezki ozaman iphone taninmis telefon 10 cekirdekli olcak diyelim ?

Türe

Türe

Üye
Ben her zaman diyorum iPhone'u kullanmasını bilmeyen almasın diye ;)

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Ben her zaman diyorum iPhone'u kullanmasını bilmeyen almasın diye ;)

Ama bence bu yanlis bi dusunce ben 5800 dan iphone a gecerken hic bisey bilmiyodum zamanla ogreniyor insan

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
ama bu sallamayi gerektirmezki ozaman iphone taninmis telefon 10 cekirdekli olcak diyelim ?
"10 çekirdek ne alaka" diyeceğim ama cevaplarım kırıcı oluyor galiba, demiyorum.
Ben sadece çok tutulan bir telefon diyorum 'hemen hemen her telefon bununla karşılaştırılıyor(3310'dan taş'a kadar)'. Bu bir gerçek.

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi

"10 çekirdek ne alaka" diyeceğim ama cevaplarım kırıcı oluyor galiba, demiyorum.
Ben sadece çok tutulan bir telefon diyorum 'hemen hemen her telefon bununla karşılaştırılıyor(3310'dan taş'a kadar)'. Bu bir gerçek.
evette bilmeden atiyolar yorumum sana degil kardesim ama daha telefonun adi belli degil millet ozellikleini saynmaya baslamis

ANIL

ANIL

Admin
evette bilmeden atiyolar yorumum sana degil kardesim ama daha telefonun adi belli degil millet ozellikleini saynmaya baslamis

ömer haberler bir şekilde ilk olarak yabancı kaynaklı haber sitelerine düşer sonra türk siteler çeviri yapıp kendi sitelerinde paylaşırlar. öğrendiğimiz bilgileri bu sitelerden öğreniyoruz. doğru ya da yanlış ve bu haberler maxicep anasayfada da paylaşılıyor.

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye

Bence de bu yanlış birşey.
4S için de 5 diyorlardı...
Bi sabah kalkmışız bir bakmışız ki 'Iphone 4S slim' çıkmış' :ehe

Türe

Türe

Üye
Of o anlamda değil yahu :ah

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bencede Cok Abartiliyor .. Alt Tarafi Bir Cihaz .. Diqer Telefonlardan Yuksek Olabilir Tamam ..

Ama 21. Yuz Yilda Yasiyoruz .. Ve Bu Yuz Yilda Boyle Cihazlarin Piyasada Olmasi Normal ..

Hatta Daha Yuksek Ozellikli Cihazlar Gelmemesi Bir Devir Hatasii .!

SilentOne

SilentOne

Üye
bence donanım özellikleri çok yüksek olmalı devir bide teknoloji devri iken

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Apple reklam ve satış işini çok iyi biliyor.

MuhammedAliAKB

Üye
bazı sitelerde iPhone 5 diyolar bazılarında 6 diyolar bazılarında yeni iPhone diyolar allah allah doğru düzdün bi isim koyamamışlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt