iPhone 5 ortada yok, rekoru ise şimdiden garanti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

moniacful

Üye

sadece tahmin yürütmüşler ve bunu anketle yapmışlar ki doğru bir tahmin. neresini yalan buldunuz?
abi telefon ortaya çıkar testi yapılır. facede iphone konsepti paylaşan adamlardan bıktım. özellikle kızlar bide ne anlıyolarsa elmayı montalıycam olan o olcak

xPaSHax

xPaSHax

Üye
peki furkan abi apple cikardimi bi iphone iyisini cikarmiyomu piyasanin en ust sehmentini cikarmiyomu olaya bilgili insanlarinda gozunden bakmak lazim donanimi ve iosu icinde alanlar var azinlikta olsalar bile
orası ayrı o kesin !! ya cabası? olan hep ilk hemen alanlara oluyor bızmı hatalıyız onlarmı acaba :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
xPaSHax

xPaSHax

Üye
abi telefon ortaya çıkar testi yapılır. facede iphone konsepti paylaşan adamlardan bıktım. özellikle kızlar bide ne anlıyolarsa elmayı montalıycam olan o olcak
demekkı kız arkadasın yoksa iphonen varsa yasadın bundna bunu anlıyoruz :naughty:

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

düşüncen yanlış. bende burada paylaştım iphone konsepti ne olacak ki. telefonun çıkmasıyla alakası yok iphone hakkında bilgin varsa sende biliyorsundur bu cihazın ne kadar satacağını zaten.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Gereksiz Bence .. Iphone 4S'Ten Sadece 2-3 Ustun Ozelliqi Olur ..

Oda Ekran, Oyun Performansi Vede Kamera Olur .. Az Birseyde Tasarimi ..

Baska Ne Olacak Ki .? :)

xPaSHax

xPaSHax

Üye
s2- s3 mısalı yani sanırım

Türe

Türe

Üye
Gereksiz Bence .. Iphone 4S'Ten Sadece 2-3 Ustun Ozelliqi Olur ..

Oda Ekran, Oyun Performansi Vede Kamera Olur .. Az Birseyde Tasarimi ..

Baska Ne Olacak Ki .? :)

oyun performansında da ekran konusunda da kamera konusunda da 4s daha iyi abi

- - - Eklendi - - -

konular karıştı yahu pardon :ehe

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

oyun performansında da ekran konusunda da kamera konusunda da 4s daha iyi abi

- - - Eklendi - - -

konular karıştı yahu pardon :ehe

Bende Sasirdim .. Iphone 5 daha Cikmadan Bu Adam Nerden Biliyor Bunlari Diye Dusundum Bir An .. :D

• Beğen
Tepkiler: Türe
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
peki furkan abi apple cikardimi bi iphone iyisini cikarmiyomu piyasanin en ust sehmentini cikarmiyomu olaya bilgili insanlarinda gozunden bakmak lazim donanimi ve iosu icinde alanlar var azinlikta olsalar bile

Zaten bilgili insanlar çoğunlukta ancak benim sanal olmayan akraba çevremin bir kısmı böyle o yüzden sitem ettim herkesi kastetmedim :)

- - - Eklendi - - -

Bende Sasirdim .. Iphone 5 daha Cikmadan Bu Adam Nerden Biliyor Bunlari Diye Dusundum Bir An .. :D

:d: Hatlar karışmış

• Beğen
Tepkiler: Türe ve Mazlum Somer
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

Zaten bilgili insanlar çoğunlukta ancak benim sanal olmayan akraba çevremin bir kısmı böyle o yüzden sitem ettim herkesi kastetmedim :)

- - - Eklendi - - -

:d: Hatlar karışmış

Oyle Olmuss :D

Türe

Türe

Üye
arc s ile takas konusuna gitti kafa :d:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar bu konulari dunya uzerindeki forumlarda bilincli olarak araştirip bilgi sahibi olan aktif kullanici sayisi 5milyon degildir. Ama gelgelelim satilan telefon sayisi yuzmilyonlarca. O yuzden kullanici egilimlerini sadece forumlarda ve internette bilgi sahibi olan kullanicilarla olcemeyiz. Hal boyle olunca da bazi telefonlarin satiş rakamlari garibimize gidiyor. Bu kadar geniş ve ceşitli kullanici kitlesi olan bir pazarda bizim teknik verileri gozonune alarak yapacagimiz tespitler pek de gercekci olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869 ve Esendağlı
Türe

Türe

Üye
arkadaşlar bu konulari dunya uzerindeki forumlarda bilincli olarak araştirip bilgi sahibi olan aktif kullanici sayisi 5milyon degildir. Ama gelgelelim satilan telefon sayisi yuzmilyonlarca. O yuzden kullanici egilimlerini sadece forumlarda ve internette bilgi sahibi olan kullanicilarla olcemeyiz. Hal boyle olunca da bazi telefonlarin satiş rakamlari garibimize gidiyor. Bu kadar geniş ve ceşitli kullanici kitlesi olan bir pazarda bizim teknik verileri gozonune alarak yapacagimiz tespitler pek de gercekci olmaz.

iphone'u %20 lik kısım bilinçli kullanıyordur bence :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

iphone'u %20 lik kısım bilinçli kullanıyordur bence :hmmm

iphone5 ciktigi ilk hafta 3milyondan fazla saticak. Dunyada sahip olabilmek icin bobrek satilan başka bir elektronik alet duydunuz mu:hmmm

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Çoğu kişiler iphone yi isminden dolayı alıyor,ve aslında ne aldığını bilmiyor.zaten pekde umurlarında değil ki.

Türe

Türe

Üye
iphone u çoğu kişi bilmeden kullanıyo :hmmm

xPaSHax

xPaSHax

Üye
ama le ama böle her zaman iyi bu yeter ya kazıklananda cabası :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt