O zaman acil degilse bekle bi iki ay daha. Yeni iphone cikinca illaki fiyati duser. O zaman alirsin bitane keyfine bakarsin. Su donemde iPhone almak isteyen herkese tavsiyem bu. Birazcik daha bekleyin. Alirsiniz bir ay sonra 300-400 tl ucuzlar. Hazimsizlik yapar insanda acikcasi![]()
iPhone 5 çıktıktan sonra muhtemelen 4s fiyatlarında düşüş yaşanacaktır. Tercihim beklemen kardesim.
O zaman nefsini 5 Ekim'e kadar alt et ve hemen c6-01i sat parasını sakla o süreye kadar biriktir.![]()

Nefsim hiç sorun degil c6 yıda takasda iyi fiyatı vardı. Peşin satmak zor.O zaman nefsini 5 Ekim'e kadar alt et ve hemen c6-01i sat parasını sakla o süreye kadar biriktir.![]()
Valla 450 peşin alıcı bulmak çok zorEvet gayet mantikli. Hatta 450 ise hemen sat bile diyebilirim. 1-1,5 ay da dandik bi telefonla idare et. Sonra iPhone alinca cok hos oluyo sahsen oyle yapmistim![]()
ben telefoncuya itelerdimo 450 tlyi takastan başka vermez
İste malumunuz nokia. Benim telefonu suan aldigim paraya bile satabilirim rahatlikla. Bosuna demiyorum ki herkese apple kullanin diye

)) adam 450 tl lik telefonun üzerine 150 verip iPhone alacak ve kalkıp 1 ay sonra 5 çıkar 400 tl ucuzlar diyen arkadaslara söylüyorum 4s çıkar ucuzlar diyordunuz eee fiyat aynı hatta temiz ikinci el 3s ler 600 lira en ucuzu yani hangi mantık 400 lira düşürüyor 400 tl düşse hic bir adam kalkıp iPhone almaz samsung galaxy çıktı iphoneden daha pahalıyı bugun para etmiyor galaxy 2 çıktı hakeza herkes iPhone 4 bosverin süper diyordu 1 ay geçmedi galaxy sahipleri iPhone 4 le takas etme çabasına girdi bugun galaxy 3 çıktı size 2 ay sonra bakın bakalim iPhone 4s ile 2. el fiyat farkına arkadaslar iPhone 5 de çıksa 6 da çıksa iPhone gercekten tutan bir marka ve fiyatının 500-500 düşmesini beklemeyin eğer öyle olsaydı iPhone 3g s çıkali kac yıl oldu ama hala herkeste yok demekki söylediğiniz gibi her telefon çıktığında 300-400 düşse bugun iphone 3g 50 tl 3gs 75 tele olması gerek neden mi küçük hesap yapalım iPhone 3gs çıktı iPhone 3g 400 deger kaybetti iPhone 4 çıktı 400 daha deger kaybetti iPhone 4s çıktı 400 daha kaybetti sanırım adamlar telefonu almamız icin artık bize para bile verir
))) arkadas uzun lafın kısası eğer teline 150 tl veriyorsan üste vallahi süper geveyli kullanmak istemezsen 120 tl ye factory unlock yapan hatta paypal hesabın varsa 19 dolara bile actirabilirsin Bakış açısı. Mantıklı.Arkadaslar buradaki yorumları okuyunca epey güldüm yani sagolun)) adam 450 tl lik telefonun üzerine 150 verip iPhone alacak ve kalkıp 1 ay sonra 5 çıkar 400 tl ucuzlar diyen arkadaslara söylüyorum 4s çıkar ucuzlar diyordunuz eee fiyat aynı hatta temiz ikinci el 3s ler 600 lira en ucuzu yani hangi mantık 400 lira düşürüyor 400 tl düşse hic bir adam kalkıp iPhone almaz samsung galaxy çıktı iphoneden daha pahalıyı bugun para etmiyor galaxy 2 çıktı hakeza herkes iPhone 4 bosverin süper diyordu 1 ay geçmedi galaxy sahipleri iPhone 4 le takas etme çabasına girdi bugun galaxy 3 çıktı size 2 ay sonra bakın bakalim iPhone 4s ile 2. el fiyat farkına arkadaslar iPhone 5 de çıksa 6 da çıksa iPhone gercekten tutan bir marka ve fiyatının 500-500 düşmesini beklemeyin eğer öyle olsaydı iPhone 3g s çıkali kac yıl oldu ama hala herkeste yok demekki söylediğiniz gibi her telefon çıktığında 300-400 düşse bugun iphone 3g 50 tl 3gs 75 tele olması gerek neden mi küçük hesap yapalım iPhone 3gs çıktı iPhone 3g 400 deger kaybetti iPhone 4 çıktı 400 daha deger kaybetti iPhone 4s çıktı 400 daha kaybetti sanırım adamlar telefonu almamız icin artık bize para bile verir
))) arkadas uzun lafın kısası eğer teline 150 tl veriyorsan üste vallahi süper geveyli kullanmak istemezsen 120 tl ye factory unlock yapan hatta paypal hesabın varsa 19 dolara bile actirabilirsin
![]()
Ama o kadar ucuz olmasında aranır illa ki birşey. Şahsi düşüncem ben olsam şüphe ederdim sorun olabilir mi iPhone'de diye.Arkadaslar buradaki yorumları okuyunca epey güldüm yani sagolun)) adam 450 tl lik telefonun üzerine 150 verip iPhone alacak ve kalkıp 1 ay sonra 5 çıkar 400 tl ucuzlar diyen arkadaslara söylüyorum 4s çıkar ucuzlar diyordunuz eee fiyat aynı hatta temiz ikinci el 3s ler 600 lira en ucuzu yani hangi mantık 400 lira düşürüyor 400 tl düşse hic bir adam kalkıp iPhone almaz samsung galaxy çıktı iphoneden daha pahalıyı bugun para etmiyor galaxy 2 çıktı hakeza herkes iPhone 4 bosverin süper diyordu 1 ay geçmedi galaxy sahipleri iPhone 4 le takas etme çabasına girdi bugun galaxy 3 çıktı size 2 ay sonra bakın bakalim iPhone 4s ile 2. el fiyat farkına arkadaslar iPhone 5 de çıksa 6 da çıksa iPhone gercekten tutan bir marka ve fiyatının 500-500 düşmesini beklemeyin eğer öyle olsaydı iPhone 3g s çıkali kac yıl oldu ama hala herkeste yok demekki söylediğiniz gibi her telefon çıktığında 300-400 düşse bugun iphone 3g 50 tl 3gs 75 tele olması gerek neden mi küçük hesap yapalım iPhone 3gs çıktı iPhone 3g 400 deger kaybetti iPhone 4 çıktı 400 daha deger kaybetti iPhone 4s çıktı 400 daha kaybetti sanırım adamlar telefonu almamız icin artık bize para bile verir
))) arkadas uzun lafın kısası eğer teline 150 tl veriyorsan üste vallahi süper geveyli kullanmak istemezsen 120 tl ye factory unlock yapan hatta paypal hesabın varsa 19 dolara bile actirabilirsin
![]()
ama illaki duser dostum. Ben arkadasin iyiligi icin dusunuyorum sim lock alip ugrasmasin diye. Sen diyosun 600 tl bu fiyat kacmaz. Eminim o telefonu (sim lock olani) 600 tl den ucuza almistir. Arkadaslar buradaki yorumları okuyunca epey güldüm yani sagolun)) adam 450 tl lik telefonun üzerine 150 verip iPhone alacak ve kalkıp 1 ay sonra 5 çıkar 400 tl ucuzlar diyen arkadaslara söylüyorum 4s çıkar ucuzlar diyordunuz eee fiyat aynı hatta temiz ikinci el 3s ler 600 lira en ucuzu yani hangi mantık 400 lira düşürüyor 400 tl düşse hic bir adam kalkıp iPhone almaz samsung galaxy çıktı iphoneden daha pahalıyı bugun para etmiyor galaxy 2 çıktı hakeza herkes iPhone 4 bosverin süper diyordu 1 ay geçmedi galaxy sahipleri iPhone 4 le takas etme çabasına girdi bugun galaxy 3 çıktı size 2 ay sonra bakın bakalim iPhone 4s ile 2. el fiyat farkına arkadaslar iPhone 5 de çıksa 6 da çıksa iPhone gercekten tutan bir marka ve fiyatının 500-500 düşmesini beklemeyin eğer öyle olsaydı iPhone 3g s çıkali kac yıl oldu ama hala herkeste yok demekki söylediğiniz gibi her telefon çıktığında 300-400 düşse bugun iphone 3g 50 tl 3gs 75 tele olması gerek neden mi küçük hesap yapalım iPhone 3gs çıktı iPhone 3g 400 deger kaybetti iPhone 4 çıktı 400 daha deger kaybetti iPhone 4s çıktı 400 daha kaybetti sanırım adamlar telefonu almamız icin artık bize para bile verir
![]()

Bakış açısı. Mantıklı.Ama o kadar ucuz olmasında aranır illa ki birşey. Şahsi düşüncem ben olsam şüphe ederdim sorun olabilir mi iPhone'de diye.
Dostum 600 TL sim lock. Dikkatini cekti mi? Arkadasa dedim ki simfree al. Hatta bekle yenisi cikinca ucuzlar alirsin. Evet haklilik payin var abartmisim 400-500 ucuzlamazama illaki duser dostum. Ben arkadasin iyiligi icin dusunuyorum sim lock alip ugrasmasin diye. Sen diyosun 600 tl bu fiyat kacmaz. Eminim o telefonu (sim lock olani) 600 tl den ucuza almistir.
Edit:
Bu actirma islerine factory unlock filan pek de guvenmiyorum dogrusu. Benim gorusum bu. Arkadas yok alirim ugrasirim diyosa kendi bilir hayirli olsun deriz bizde

))
Sen burdakileri dinleme en iyisi icinden ne geliyosa onu yapcunku herkes farkli yaziyo cok kafan karisir