Yardim. Flipfont

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zeynom697

zeynom697

Üye
    Konu Sahibi
Yardim. Flipfont
Onceden hic boyle bi problemim yoktu ama artik flipfont programini acamiyorum. Programi actigim an tel kapaniyor nedendir acaba? Telefon 6730c

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Bendede aynı sorun vardı kullandığın fontun adını biliyormusun?Biliyorsan kolay

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Silip kurmayı denedin mi? tabi programı silmeden önce yüklediğin fontları uygulama yöneticisinden kaldır sonra x ploreye gir c:/data/flipfont klasörünü sil ve programı silip tekrar kurmayı dene

zeynom697

zeynom697

Üye
    Konu Sahibi
Silip kurmayı denedin mi? tabi programı silmeden önce yüklediğin fontları uygulama yöneticisinden kaldır sonra x ploreye gir c:/data/flipfont klasörünü sil ve programı silip tekrar kurmayı dene
Denedim. Elimden gelen hepsini yaptim zaten. En son buraya yazdim artik yapamayinca

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye

bayon

Üye
flipfont çok kullanışlı olabilir ama telefonun sistemini çökertiyo hiç tavsiye etmem

bayon

Üye
olabilir yani istisna durumlarda var ama flipfont konusunun altındaki yorumları okursan anlarsın beni

AHKE

AHKE

Üye
aynen feci yavaşlatıyor teli

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
FontRouter kullan sorun kalmaz

ismail

ismail

Üye
ya/bu fontları kullanınca bende maxicepe girdiğimde cevap yazılnış konuları anlayamıyom yani cevap yazılanlar koyu olmuyo :(
Sizde oluyo mu?
Telim E63

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
ya/bu fontları kullanınca bende maxicepe girdiğimde cevap yazılnış konuları anlayamıyom yani cevap yazılanlar koyu olmuyo :(
Sizde oluyo mu?
Telim E63

ss atabilirmisin:) bide hangi proyu ve fontu kullanıyosun:)

ismail

ismail

Üye
Atamam da flip font kullandım galiba.
0yle oluca proyu kaldırdıydım.
Sen hangisini kullanıyon ve sorun oluyo mu?

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Ben de flipfont kullanıyorum (equinox font) sorun yok

ismail

ismail

Üye
tamam bidaha deneyem ben

kalpsizşair

kalpsizşair

Üye
bende bi font var arada kulanıyorum font 9mb, flipfont kurulu ama programı hiç menude görmdm:allalla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt