Bu maxicepi çok seviyorum:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
Bu maxicepi çok seviyorum:)
Arkadaşlar ben az önce faceye girdim he dedim berki ramazan ayına girdik berki bu millet kötü yorumlar kötü paylaşmalar yapmamış diye girdim ha gırmez olaydım baktım herşey aynı ama maxicep ne güzel ramazan ayına özel yer açılmış millet ne güzel konuşuyo :) MAXİCEP SENİ SEVİYORUM :)
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

:DSAYGILAR:D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869, CABBAR ve MasteLaa

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Biz de seni seviyoruz :sarıl:

Symbianize

Symbianize

Üye
maxicep candir kardesim biz bir aileyiz :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
kim sevmiyoki

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Ne güzel işte(h)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Arkadaşlar ben az önce faceye girdim he dedim berki ramazan ayına girdik berki bu millet kötü yorumlar kötü paylaşmalar yapmamış diye girdim ha gırmez olaydım baktım herşey aynı ama maxicep ne güzel ramazan ayına özel yer açılmış millet ne güzel konuşuyo :) MAXİCEP SENİ SEVİYORUM :)
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

:DSAYGILAR:D

harbiden maxicep candır.

Bi ara anket çıkmıştı burda maxicep mı facebook mu diye millet hepsi maxicep demiş Bende hadi be ordan demiştim facebook kim maxicep kim demiştim ama şu aktif olduğum 15 gün içerisinde anladım ki sohbeti Olsun dostluklar Olsun yardımlaşmalar Olsun nasıl diyim maxicep her yönden başka be :)

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
harbiden maxicep candır.

Bi ara anket çıkmıştı burda maxicep mı facebook mu diye millet hepsi maxicep demiş Bende hadi be ordan demiştim facebook kim maxicep kim demiştim ama şu aktif olduğum 15 gün içerisinde anladım ki sohbeti Olsun dostluklar Olsun yardımlaşmalar Olsun nasıl diyim maxicep her yönden başka be :)

Aynen kardeşim Valla bu anlattıklarını hepsini ben yaşadım

asigsasi

asigsasi

Üye
tüm arkadaşların yorumlarına içtenlikle katiliyorum

Hasan Enes

Hasan Enes

Üye
Onlarda bizi düşündüğü için bizde onları seviyoruz.

ByKatre

ByKatre

Üye
Biz bir aileyiz yav!!!!

Türe

Türe

Üye
Sevmeyeni yolla isterse dönsün sonra , salla ardına bakma asla :d:

Jitou

Jitou

Üye
:maxicep: Bu siteye bayılıyorum :bira: gerçekten müthiş :rock:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt