Pb ne oluyor kuzum :hmmm Point blank
DreaMagiC Üye Vatron' Alıntı: cevap vermedim mi ben cevapladım sanıyorum ama hatlar karıştı demekki. sağolasın mirim sen nasılın iyi misin? Genişletmek için tıkla ... Görmedim de abim cevapladığını iyiyim çok şükür bu yavru husky i gördüm daha iyi oldum
Vatron' Alıntı: cevap vermedim mi ben cevapladım sanıyorum ama hatlar karıştı demekki. sağolasın mirim sen nasılın iyi misin? Genişletmek için tıkla ... Görmedim de abim cevapladığını iyiyim çok şükür bu yavru husky i gördüm daha iyi oldum
doctorrr Üye __xXx__' Alıntı: millet ben sahur için yavaştan kaçıyorum sahurdan sonra görüşürüz inşallah cümleten hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... görüşürüz
__xXx__' Alıntı: millet ben sahur için yavaştan kaçıyorum sahurdan sonra görüşürüz inşallah cümleten hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... görüşürüz
BreakerZote Üye Jack-Sparrow' Alıntı: Muhabbet kusumda var Genişletmek için tıkla ... Mubiş Bendede Var Daha 4 Aylık
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap StunnerDead' Alıntı: Soğuk davranıyon abi bize yapardın gülerdin uzattığım yok basbaya dargınsın bize beya Genişletmek için tıkla ... kimseye dargın değilim
StunnerDead' Alıntı: Soğuk davranıyon abi bize yapardın gülerdin uzattığım yok basbaya dargınsın bize beya Genişletmek için tıkla ... kimseye dargın değilim
DreaMagiC Üye __xXx__' Alıntı: millet ben sahur için yavaştan kaçıyorum sahurdan sonra görüşürüz inşallah cümleten hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun abim hayırlı sahurlar
__xXx__' Alıntı: millet ben sahur için yavaştan kaçıyorum sahurdan sonra görüşürüz inşallah cümleten hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun abim hayırlı sahurlar
DreaMagiC Üye Jack-Sparrow' Alıntı: Muhabbet kusumda var Genişletmek için tıkla ... O bende de var Ama husky e bayıldım
Jack-Sparrow' Alıntı: Muhabbet kusumda var Genişletmek için tıkla ... O bende de var Ama husky e bayıldım
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap __xXx__' Alıntı: millet ben sahur için yavaştan kaçıyorum sahurdan sonra görüşürüz inşallah cümleten hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... olmadı ama neyse arada sahur var. afiyet olsun
__xXx__' Alıntı: millet ben sahur için yavaştan kaçıyorum sahurdan sonra görüşürüz inşallah cümleten hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... olmadı ama neyse arada sahur var. afiyet olsun
StunnerDead Üye Vatron' Alıntı: kimseye dargın değilim Genişletmek için tıkla ... hah şöyle ol canını yiyim be abi
BreakerZote Üye __xXx__' Alıntı: murat abim tarık ömer sahurdan sonra görüşürüz onur reis bende ben gidiyom diye demiştim Genişletmek için tıkla ... Biliyorum Takılma Amaçlı Yazdımdı
__xXx__' Alıntı: murat abim tarık ömer sahurdan sonra görüşürüz onur reis bende ben gidiyom diye demiştim Genişletmek için tıkla ... Biliyorum Takılma Amaçlı Yazdımdı
VKUCUKSAHİN Üye Annem su istediydi, Ona su vereyim diye mutfağa giderken kapıyı yüzüme vurdum Bi anda kafam dağıldı Olsun annem için değer
Annem su istediydi, Ona su vereyim diye mutfağa giderken kapıyı yüzüme vurdum Bi anda kafam dağıldı Olsun annem için değer
BreakerZote Üye [video=youtube;w_KtZF4v3RU]http://www.youtube.com/watch?v=w_KtZF4v3RU[/video] - - - Eklendi - - - Vatron' Alıntı: 0 Ben kaçar. Herkese iyi geceler. Allaha emanet olun... Genişletmek için tıkla ...
[video=youtube;w_KtZF4v3RU]http://www.youtube.com/watch?v=w_KtZF4v3RU[/video] - - - Eklendi - - - Vatron' Alıntı: 0 Ben kaçar. Herkese iyi geceler. Allaha emanet olun... Genişletmek için tıkla ...
StunnerDead Üye codblackops2' Alıntı: İyi geceler İyi geceler Mahir Genişletmek için tıkla ... Bu arada mert beni sıkıştırıyor orda olanlar orda kaldı diye
codblackops2' Alıntı: İyi geceler İyi geceler Mahir Genişletmek için tıkla ... Bu arada mert beni sıkıştırıyor orda olanlar orda kaldı diye