:D Yetişemiyorum ya
DreaMagiC Üye Jack-Sparrow' Alıntı: tarık abi sormadan edemicem bu telefon kısmında neden sgs3 yazıyor? Genişletmek için tıkla ... Senin haberin yok mu yeni aldım kardeşime
Jack-Sparrow' Alıntı: tarık abi sormadan edemicem bu telefon kısmında neden sgs3 yazıyor? Genişletmek için tıkla ... Senin haberin yok mu yeni aldım kardeşime
StunnerDead Üye Vatron' Alıntı: Tamam arkadaşım gelen gelir gelmeyen gelmez zorladık mı? İlgilenenlere dedik. Darılan hata etmiş. Söyleyim bir daha yapmasın Genişletmek için tıkla ... sen baaa darıldın mı ?
Vatron' Alıntı: Tamam arkadaşım gelen gelir gelmeyen gelmez zorladık mı? İlgilenenlere dedik. Darılan hata etmiş. Söyleyim bir daha yapmasın Genişletmek için tıkla ... sen baaa darıldın mı ?
.Behzat Ç. Üye DreaMagiC' Alıntı: Senin haberin yok mu yeni aldım kardeşime Genişletmek için tıkla ... yok abi yeni gördüm kusura bakma özür dilerim
DreaMagiC' Alıntı: Senin haberin yok mu yeni aldım kardeşime Genişletmek için tıkla ... yok abi yeni gördüm kusura bakma özür dilerim
codblackops2 Üye Vatron' Alıntı: Tamam arkadaşım gelen gelir gelmeyen gelmez zorladık mı? İlgilenenlere dedik. Darılan hata etmiş. Söyleyim bir daha yapmasın Genişletmek için tıkla ... Ortada alıncak ne var söylermisin Allah aşkına?Neye alınıyorsun ne yapmamı istiyorsun nasıl davranayım?
Vatron' Alıntı: Tamam arkadaşım gelen gelir gelmeyen gelmez zorladık mı? İlgilenenlere dedik. Darılan hata etmiş. Söyleyim bir daha yapmasın Genişletmek için tıkla ... Ortada alıncak ne var söylermisin Allah aşkına?Neye alınıyorsun ne yapmamı istiyorsun nasıl davranayım?
MasteLaa Üye BlackNinja03' Alıntı: Biz Geldik Bizi Takan Yok Genişletmek için tıkla ... Olur mu kardeşim beni bilmiyor musun mesajını görsem kesin yazarım hızlı geçiyor sayfalar
BlackNinja03' Alıntı: Biz Geldik Bizi Takan Yok Genişletmek için tıkla ... Olur mu kardeşim beni bilmiyor musun mesajını görsem kesin yazarım hızlı geçiyor sayfalar
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap StunnerDead' Alıntı: sen baaa darıldın mı ? Genişletmek için tıkla ... Hayır.
otostopçu Üye DreaMagiC' Alıntı: Ne olsun ya bildiğin gibi takılmaca burda dostlarla falan belki toplanıp haxa gidiyoruz orasıda burdakilerle çok eğlenceli oluyor Genişletmek için tıkla ... malesef memlekette pc yok artık eve dönünce bende katılırım haxa
DreaMagiC' Alıntı: Ne olsun ya bildiğin gibi takılmaca burda dostlarla falan belki toplanıp haxa gidiyoruz orasıda burdakilerle çok eğlenceli oluyor Genişletmek için tıkla ... malesef memlekette pc yok artık eve dönünce bende katılırım haxa
MasteLaa Üye BreakerZote' Alıntı: 30Dk Gittim Çarşı Karışmış Ne Oldu Burda Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin kuzum bugün seninle de konuşamadık naber
BreakerZote' Alıntı: 30Dk Gittim Çarşı Karışmış Ne Oldu Burda Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin kuzum bugün seninle de konuşamadık naber
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap codblackops2' Alıntı: Ortada alıncak ne var söylermisin Allah aşkına?Neye alınıyorsun ne yapmamı istiyorsun nasıl davranayım? Genişletmek için tıkla ... Nasıl istiyorsan öyle davran. Hiçbirşeye alınmıyorum. Ortada alınacak birşey yok haklısın.
codblackops2' Alıntı: Ortada alıncak ne var söylermisin Allah aşkına?Neye alınıyorsun ne yapmamı istiyorsun nasıl davranayım? Genişletmek için tıkla ... Nasıl istiyorsan öyle davran. Hiçbirşeye alınmıyorum. Ortada alınacak birşey yok haklısın.
DreaMagiC Üye Türe' Alıntı: Şimdi bişey derdim de gereksiz şeyler için değmez Genişletmek için tıkla ... Sakin Süleyman'ım boşver bırak ne olursa olsun böyle gelmiş böyle gidiyor ben dedim ama birşey yapılmadı
Türe' Alıntı: Şimdi bişey derdim de gereksiz şeyler için değmez Genişletmek için tıkla ... Sakin Süleyman'ım boşver bırak ne olursa olsun böyle gelmiş böyle gidiyor ben dedim ama birşey yapılmadı
BreakerZote Üye tinasoft' Alıntı: Hoş geldin Onu abi Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Hüsnü Naber
codblackops2 Üye Vatron' Alıntı: Nasıl istiyorsan öyle davran. Hiçbirşeye alınmıyorum. Ortada alınacak birşey yok haklısın. Genişletmek için tıkla ... Yazından belli oluyor alınıp alınmadığın abi..
Vatron' Alıntı: Nasıl istiyorsan öyle davran. Hiçbirşeye alınmıyorum. Ortada alınacak birşey yok haklısın. Genişletmek için tıkla ... Yazından belli oluyor alınıp alınmadığın abi..
doctorrr Üye Şu anda 27 kişi bu konuyu okuyor. (9 üye ve 18 misafir) ynsemrekose, BreakerZote, Jack-Sparrow, __xXx__, codblackops2, otostopçu, BlackNinja03
Şu anda 27 kişi bu konuyu okuyor. (9 üye ve 18 misafir) ynsemrekose, BreakerZote, Jack-Sparrow, __xXx__, codblackops2, otostopçu, BlackNinja03
codblackops2 Üye ynsemrekose' Alıntı: Şu anda 27 kişi bu konuyu okuyor. (9 üye ve 18 misafir) ynsemrekose, BreakerZote, Jack-Sparrow, __xXx__, codblackops2, otostopçu, BlackNinja03 Genişletmek için tıkla ... O 18 misafiri varya 18 misafiri
ynsemrekose' Alıntı: Şu anda 27 kişi bu konuyu okuyor. (9 üye ve 18 misafir) ynsemrekose, BreakerZote, Jack-Sparrow, __xXx__, codblackops2, otostopçu, BlackNinja03 Genişletmek için tıkla ... O 18 misafiri varya 18 misafiri